Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul /

După ce a fost ținut la azil o perioadă, iar apoi dus din nou acasă, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor în aceste momente. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini rare, chiar din unitatea medicală.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Cunoscutul actor se află în aceste momente la spital. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini din unitatea medicală. Bogdan Arșinel îi este alături tatălui său în aceste clipe.

Alexandru Arșinel, pe mâinile medicilor

Bogdan Arșinel a fost surprins în timp ce stătea pe un scaun, așteptând. Momentan, nu se știu informații cu privire la starea de sănătate a actorului. Rămâne de văzut dacă familia va alege să vorbească public despre ceea ce se întâmplă.
Pe data de 18 august, Alexandru Arșinel ar fi fost internat de urgență la Terapie Intensivă, pe secția de urologie la Institutul clinic Fundeni din București. La acel moment, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora starea de sănătate a actorului s-ar fi agravat.

Cu atât mai mult, atunci se spunea că Alexandru Arșinel s-ar fi confruntat cu o infecție nosocomială. În urmă cu ceva timp, actorul a fost internat într-un cămin de vârstnici, în apropiere de București. Acolo sunt tratate persoanele care se confruntă cu probleme locomotorii, iar acesta ar fi fost nevoit să meargă pentru că nu ar mai fi putut să se deplaseze.

    Cum a reacționat familia atunci când s-a spus că actorul a fost într-o stare gravă

Fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, susținea în urmă cu aproximativ o lună că tatăl lui este bine, iar toate informațiile care au apărut atunci cu privire la starea lui de sănătate. Familia a cerut să fie lăsată în pace la acel moment.

Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor în trecut. Actorul a fost supus unui transplant de rinichi și o intervenție chirurgicală pe inimă, în urmă cu mai mulți ani.

admin