Alimentul care protejeaza vasele de sânge, combate anemia și previne diabetul

Alimentul care protejeaza vasele de sânge, combate anemia și previne diabetul

Ingredientul valoros bogat in proteine care previne diabetul, anemia si sustine sanatatea cardiovasculara.

De ce sa consumi MEI

Meiul te ajută menții nivelul de colesterol din organism și să menții un flux normal si sănătos al sângelui tău. Un corp sanatos se mentine cu o inimă sănătoasă. Corupul tău se va bucura daca consumi MEI.

Cantitatea mare de magneziu pe care meiul i-l va da organismului tau te va ajuta sa mentii presiunea din sange, in timp ce potasiul va actiona ca un vasodilatator.

Ajuta la prevenirea anemiei

Acidul folic si fierul sunt doua dintre cele mai importante componente care te va ajuta la formarea celulelor rosii din sange si la mentinerea hemoglobinei la un nivel scazut.
De aceea, meiul este un aliment ce te ajuta să faci față anemiei sau chiar să o eviti.

Ajută la prevenirea diabetului

Mâncarea nesanatoasa, nepotrivita, este unul dintre motivele pentru care apare diabetul. Dar studiile arată că persoanele care consumă MEI sunt mai putin vulnerabile in fata diabetului. Care este motivul? Meiul contine mult magneziu, iar acesta ajută la productia naturala de insulina a organismului si previne aparitia diabetului.

Meiul mentine și nivelul de zahar din organism scăzut

Dupa cum bine ști organismul tau nu se bucura deloc atunci cand apar toxinele. Este ideal ca ele sa fie eliminate, pentru o buna functionare a acestuia si pentru mentinerea sanatatii. Meiul are un continut bogat de quercitina, iar aceasta te ajuta sa elimini in mod eficient toxinele nedorite din organism.

Admin