Amar, amar! Ia ajunge-atâta amar! Căci astăzi e nunta voastră

Doar cu miere și nectar, Mai turnați lume-n pahar, Să cinstim perechea noastră! Miresuică, floare rară, Astăzi ești o primăvară! Și te rog, așa mereu Să-ți iubești tu soțul tău.

Ascultă ce-ți spun eu! Să fii blândă, iubitoare, Tot timpu-nțelegătoare, Fii atentă, nu uita! Soțul tău e viața ta, Nimeni așa soț nu are! Mâncărica bunișoară De pe masa s-nu dispară! Curățel să-l porți mereu Și-ți mai dau un sfat eu, Să fii veșnic zâmbitoare! Căci bărbatul se topește Când femeia îl iubește Și te va purta pe palme, Se va lăuda la lume, C-așa floare nu mai este! Tu, con’ mire frumușel, Să îmi fii tu cumințel, Să nu bați cu pumnu-n masă.

Să sperii a ta mireasă Ca să fugă ea de-acasă. Cu prietenii mai rar Să te duci tu la pahar, Nu lăsa a ta nevastă Noaptea singură în casă, Cu nimic în buzunar! Ai grijă de-a ta soție Căci e una dintr-o mie, Floare rară ai ales, Tare greu ai mai cules Până să iți placă ție. Iar acum să fii bărbat, Un bărbat adevărat, Și cu gândul doar acasă La iubita ta nevastă, Nu uita – ești însurat! Răbdărică multă, multă, Sa aveți iubire-n pungă, Și oleacă de bănuți… Să ne fiți bravi și cuminți Ca doi porumbei să vă iubiți!

Livrați iubire la pachet? Pentru-o uitată-ntr-un apartament, Ce caută o viață în zadar Iubirea de la fund de buzunar, Ce s-a amestecat cu mici gunoaie, Iubire pe care s-a prelins doar zoaie. Livrați iubire la pachet? Ajunge ca și pizza oare? Călduță, pofte la moment satisfăcând, Dar nu și sufletul murind.

De gol pustiu singurătate Livrați de toate? Bine, atunci vă rog mai puneți și-un ardei De cela iute, subțirel Să-mi ardă gura, gâtul. Așa cum eu ardeam când el Mă săruta ca un nebun Îndrăgostit, deloc imun La sentimentele fierbinți. Iubire la pachet livrați? Vă rog să nu uitați! Iubirea lui să mi-o aduceți, Iubirea lui. Ah, da și-acel ardei! Să-l rugum crud și crunt Ca să mă frigă… Așa cum de la el m-am fript Și am căzut abrupt Când m-a lăsat și a uitat Cum el odată mi-a promis Atât de indecis. Că respirația iubirii noastre va dura o veșnicie.. Eternitate-mi jura mie Dar azi eu cer iubire la pachet.

Ascunsă-ntr-un cearșaf rece ca gheața, Lipsit și el de viitor și de speranță E frig în casă, nu am mâncat de multe zile, Eu vreau iubire la pachet!!! Aveți? Vă rog să vă grăbiți! Și nu uitați să mi-o-ncălziți!

Admin