Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la poliție, după un scandal care a lăsat semne vizibile. S-au deschis dosare penale

Certurile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au încheiat odată cu divorțul. Impresara și antrenorul au ajuns, vineri seara, la poliție, după un scandal uriaș.

UPDATE 21:55 – Poliția Snagov a anuțat, vineri seara, că în acest caz au fost deschise trei dosare penale, unul pe numele Anamariei Prodan și două pe cel al lui Laurențiu Reghecampf, care l-ar fi lovit și pe șoferul impresarei.

Redăm comunicatul Poliției Snagov:

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

Știrea inițială:

Conform surselor Știrilor PRO TV, cei doi au mers la sediul Poliției Snagov și s-au acuzat reciproc de loviri. Ei au ajuns la secție separat, fiecare cu mașina și cu șoferul lui.

Din câte se pare, pe chipul lui Laurențiu Reghecampf pot fi observate urme de violență.

Oamenii legii fac verificări în acest caz.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Laurențiu Junior.

Anamaria Prodan nu se află la prima ieșire nervoasă. În vara anului 2019, la finalul unui meci disputat între Astra Giurgiu și FC Botoșani, impresara l-a lovit peste față pe Dan Alexa, antrenorul gazdelor.

admin