Andreea Bălan, implicată într-un accident de mașină! Detalii de ultimă oră despre starea artistei

Andreea Bălan trece prin clipe de groază în acest moment! Vedeta a fost implicată într-un accident rutier în cursul zilei de astăzi, iar mașina sa de lux a fost grav avariată. Detalii despre tot ce s-a întâmplat și despre cum se simte artista după impact.

Andreea Bălan, victima unui accident

Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de undeva!, a fost implicată, joi, 22 septembrie, într-un accident rutier. Totul s-a petrecut în jurul orei 13.00 și, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar mașinile au fost destul de avariate.

Din primele declarații ale blondinei, celălalt șofer ar fi fost vinovat, pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Mai exat, un tânăr de 22 de ani din Ucraina, ajuns la intersecția străzii Sibiu cu Bd. Timișoara, nu a respectat culoarea roșie a semaforului si a intrat in coliziune cu autoturismul condus de Andreea Bălan.

În primă instanță, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ în cazul amândurora. Cei doi probabil s-au înțeles amiabil și ucraineanul îi va repara Andreei mașina.

Andreea Bălan se simte bine

Andreea Bălan se simte bine, dar a trecut printr-o sperietură de-a binelea. Se bucură că nu a pățit nimic și, cât despre mașina sa de mii de euro, spune că se va repara și mult mai importantă este sănătatea. Se consideră nevinovată și lasă organele de poliție să își facă treaba.

‘Da, sunt foarte bine. Mașinile sunt zgâriate atât. Mergeam la repetiții și pur și simplu el nu a văzut semaforul. A trecut pe roșu băiatul. Nu e nicio problemă, se mai întâmplă’, a declarat Andreea Bălan pentru FANATIK.

Nici celălalt șofer implicat în accident nu a pățit nimic, dar va trebui să scoată o sumă mare din buzunar pentru a-i repara mașina de lux a vedetei.

admin