Anunțul a fost făcut! România va fi lovită de o iarnă foarte grea

România va fi întâmpinată de iarnă mai devreme decât s-ar fi așteptat lumea. ANM a anunțat unde va ninge și unde se va schimba brusc vremea.

România va fi întâmpinată de iarnă mai devreme decât s-ar fi așteptat lumea. ANM a anunțat unde va ninge și unde se va schimba brusc vremea.

România va fi lovită de o iarnă friguroasă! Ce anunț a făcut Administrația Națională de Meteorologie

În jumătatea sudică a României și în partea de sud-vest va ploua în primele ore ale zilei. La munte va apărea lapoviță și vânt puternic mai ales în sudul Banatului. Temperaturile minime vor ajunge la 10 grade în sud-vest, iar cele maxime vor atinge 18 grade în nord-vest.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în vestul României vom avea maxim 16 grade. Va fi înnorat și va ploua considerabil. În nordul țării soarele va dispărea, iar la noapte va ploua. Vântul va bate puțin agitat, iar temperaturile nu vor atinge mai mult de 15 grade.

Prognoza meteo în Capitală. Cum va fi vremea în București

În Capitală, temperaturile scad și vor atinge maxim 14 grade.Vom avea vânt puternic, iar seara vom avea parte și de ploaie.

Temperaturile minime vor atinge maxim nouă grade.

Vremea urâtă va fi prezentă până la finalul săptămânii, temperaturile maxime ajungând la maxim 13 grade joi și vineri.

ANM anunță înnorări și ploi la munte.Izolat va fi lapoviță, iar vântul va fi mai puternic la înălțimi mari.

Conform ANM, în perioada 18 – 25 octombrie, aerul va fi mai rece decât ar trebui în această perioadă în toată România, iar ploile vor avea cantități normale pentru această săptămână.

În săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie este posibil să avem temperaturi mai ridicate, apropiate de cele normale pentru perioada aceasta.about:blank

La începutul lunii noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acea perioadă.

De asemenea, ploile, în acest interval, vor fi slabe în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cantitățile normale pentru această perioadă. scrie kanald.ro