Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei: Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie!

Luna plină in Pești slăbește, obosește, derutează, dispersează, rătăcește, îmbolnăvește, complică. Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie.

Cristina Demetrescu a scris pe Facebook despre contesxtul astral în care s-a stins regina Angliei. „Întotdeauna o Lună plină in Pești prevestește un sfârșit. Sfârșitul unui proces, al unui travaliu, al unor încercări întinse pe perioade lungi, al unei ere sau a unei misiuni aici pe Pământ. Oricum ar fi, Luna plină în ultima zodie a Zodiacului arată un întreg, un plin, o împlinire, o misiune dusă cu succes până la capăt, un cerc închis, un final cu succes.

Luna plină in Pești nu dă energie decât visătorilor, artiștilor, clarvăzătorilor, celor care se roagă, care meditează, care se relaxează, care primesc ajutor terapeutic sau celor care caută mântuirea ori iartă și iși dau la o parte pietre de pe suflet.

Luna plină in Pești slăbește, obosește, derutează, dispersează, rătăcește, îmbolnăvește, complică. Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie.

Cu toate astea, ea nu reprezintă altceva decât un firesc capăt de drum, indiferent de sistemul de măsurare la care ne raportăm noi. În altă ordine de idei, dincolo de 10 septembrie nu este indicat sa tragem după noi codițe, ci să inchidem tot ce avem de închis, din ce ne stă in putință.

Dacă cineva stie că trebuia sa îndeplinească o misiune si a tărăgănat, travaliul ulterior devine și mai complicat”, a scris Cristina Demetrescu, pe pagina sa de Facebook.

Regina Elisabeta a ll- a a murit joi după -amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, a anunţat Palatul Buckingham. „Moartea dragei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele”, a transmis, într-un comunicat oficial, noul suveran al Marii Britanii. Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc, cel mai probabil, în cea de-a zecea zi de la decesul său, după cinci zile de priveghi. Între timp, va avea loc proclamarea oficială a Regelui Charles, chiar a doua zi după deces, iar acesta va avea deja o serie de atribuţii şi deplasări pentru a primi condoleanţe, transmite The Guardian.

admin