BMW-ul rupt în două de un stâlp, la Cluj, a fost filmat în momentul impactului. Motorul a zburat și a luat foc

Un accident îngrozitor a avut loc duminică dimineața în centrul Clujului. Un tânăr de 25 de ani a „zburat” efectiv cu BMW-ul său la 180 de km pe oră, a sbulberat tot ce a întâlnit în cale pe trotuar și s-a rupt în două de un stâlp. Momentul de coșmar în care Bogdan, absolvent de Drept a murit, a fost filmat. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Accident Cluj-Napoca. Viteza cu care tânărul de 25 de ani circula era extrem de mare, după cum se vede în imagini și având în vedere modul în care s-a deformat autovehiculul după impactul cu stâlpul, care pur și simplu a fost retezat.

La volanul mașinii se afla Bogdan Lazăr, un tânăr care absolvise Facultatea de Drept

El circula dinspre centru spre cartierul Mănăștur și a murit pe loc în accidentul extrem de violent de pe Calea Moților din Cluj-Napoca.
În urmă cu doar 11 ore, Bogdan a postat pe Facebook imagini de la un restaurant din Cluj-Napoca, însă destinul a avut alte planuri pentru el.

Echipele de salvare au găsit „un autoturism puternic avariat”, iar înăuntru „un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața”. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare.

Ce au transmis ISU și IPJ Cluj

„În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment.”, a transmis IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani”, a precizat ISU Cluj.

admin