Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart peste 2 decenii. Câți ani au femeile din imagine

Joleen Diaz are 44 de ani și este confundată constant cu fiica sa, care are doar 21 de ani. Femeia arată incredibil și primește des complimente.

Joleen Diaz are 44 de ani și este confundată constant cu fiica sa, cu 21 de ani mai tânără. Femeia arată incredibil și primește des complimente

Joleen este profesor și cu 23 de ani mai în vârstă decât fiica sa, Meilani Parks, doar că arată atât de bine încât toți cred că sunt surori.

Cum se menține Joleen Diaz în formă

Joleen Diaz a început să aibă grijă de pielea sa încă de la vârsta de 12 sau 13 ani. Dincolo de rutina de skincare, bine pusă la punct, femeia încearcă să se abțină de la micile plăceri care i-ar putea afecta aspectul fizic.

”Am avut întotdeauna un stil de viață sănătos și activ. Rar consum alcool, obișnuiesc să mă odihnesc mult și am o dietă echilibrată și sănătoasă. Îmi îngrijesc pielea și mă spăl zilnic pe față, atât dimineața, cât și înainte de culcare.”, a spus ea, conform The Sun.

Melaini și mama sa au o relație specială, iar tânăra se simte flatată când oamenii cred că Joleen îi este soră.

”Nu cred că o deranjează. Suntem foarte apropiate. Facem o mulțime de lucruri împreună: călătorim, mergem la cumpărături, ne antrenă. Uneori stăm pe canapea și vorbim. În timp ce a crescut, a auzit adesea cum oamenii îmi spuneau că sunt sora ei, nu mama. Eram destul de tânără când am avut-o, așa că nu este chiar imposibil să fim surori.”, a povestit Joleen.

Ea crede că protecția solară a ajutat-o: ”Trăind în California, protecția solară este în mod natural cheia. Folosesc protecție solară în fiecare zi, chiar și în cele înnorate și ploioase. De asemenea, folosesc un ser cu vitamina C zilnic. Faptul că am o piele frumoasă îmi dă încredere chiar și în zilele în care nu arăt cum mi-aș dori.”

Joleen își crește de 13 ani singură fiica

Joleen și tatăl lui Melaini s-au despărțit în mod amiabil acum 13 ani. Ei încă au o relație bună și deseori merg împreună cu fiica lor în vacanță.

„Trăiesc o viață destul de simplă și mă mulțumesc cu ceea ce am”, spune ea.

În ciuda aspectului ei tânăr, Joleen nu frecventează cluburile și nici nu merge cu fiica sa la petreceri: „Eu și Melaini nu am fost niciodată în cluburi sau la petreceri împreună. Și nu cred că o să facem asta în viitorul apropiat.”