Carmen Harra știe când va muri! Clarvăzătoarea a spus public cum își poate afla o persoană data morții: „Nu trebuie să-ți fie frică !” Dezvăluirea care îți dă fiori

Carmen Harra susține că un om poate afla ziua exactă în care își va da duhul.

Carmen Harra este de departe cea mai celebră clarvăzătoare din țara noastră. De multe ori, aceasta face predicții care se adeveresc și care lasă cu gura căscată pe toată lumea.

În cadrul unui clip video recent, vedeta a dezvăluit că numerologia are căi nebănuite și, cu ajutorul ei, o persoană poate să afle chiar și când urmează să treacă la cele veșnice.

Carmen Harra, dezvăluire incredibilă despre data morții

Carmen Harra nu ține doar pentru ea toate informațiile prețioase pe care le deține, ci le împărtășește și cu alții prin intermediul aparițiilor sale TV și ale materialelor video pe care le postează pe canalele sale din mediul online.

Recent, clarvăzătoarea a declarat că știe când urmează să moară, și că a aflat acest lucru cu ajutorul numerologiei.

„E bine să-ți cunoști traseul, ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra la un post de radio.

Celebra clarvăzătoare a prezis cu ceva timp în urmă și data în care Regina Elisabeta a II-a avea să moară. De asemenea, Harra spune că un factor important în aflarea unor variabile ce influențează cursul vieții este cifra destinului care, în cazul Suveranei, a fost 7.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra.

admin