Catinca Roman în stare gravă. Vedeta infectată cu noul virus

Catinca Roman a trecut prin clipe de coșmar. Fiica lui Petre Roman a fost infectată cu noul virus. Iată care este starea ei de sănătate.

Catinca Roman, declarații despre încercarea grea prin care trece

Cu toate ca s-a vaccinat, Catinca Roman a contactat noul coronavirus și a avut simptome destul de serioase. Vedeta a dat un interviu unei emisiuni unde a povestit că nu știe ce s-ar fi făcut dacă nu avea vaccin, deoarece chiar și așa simptomele nu au fost unele ușoare. Ea a mărturisit ca abia din a opta zi a reușit sa își revină treptat.

“Acum sunt binişor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele au debutat cu tuse puternică, frisoane şi stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba şi am chemat ambulanţa. Ţinând cont de vârsta mea, deşi sunt vaccinată cu schema completă, m-am gândit că e posibil să fac o formă mai gravă. Mi s-a făcut test şi am primit rezultatul în două zile.

M-am simţit foarte, foarte rău, în zilele a şaptea şi a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează şi psihologic faptul că eşti singur, că nu poţi să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze, că nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată şi în ce fel ar fi evoluat boala.”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman, dezvăluiri fără perdea despre copilărie

Catinca Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit deschis despre viața ei în familia Roman. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a dezvăluit că mereu a fost o fire introvertită și că la prima sa întâlnire cu Petre Roman a primit în dar de la acesta o biciletă. Catinca Roman a spus că a simțit cum părinții ei făceau diferențe între ea și sora sa Oana. Catinca a ținut să precizeze că în niciun caz nu a fost vorba de lucruri materiale, ci sesiza aceste diferențe în comportament și afecțiunea primită.