CAZ IREAL ÎN PĂDURENI! UN SĂTEAN A FOST PRINS FURÂND 14 RAȚE DE LA VECINUL LUI. CA SĂ FIE IERTAT, I-A PROMIS O BUCATĂ DIN PORCUL PE CARE URMA SĂ-L TAIE. CE A URMAT DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

Un caz bizar a avut loc în Pădureni, chiar și oamenii legii au avut dificultăți în a-l descifra. Povestea începe cu furtul unor rațe, continuă cu un troc între vecini și degenerează în agresiune și viol. Deși pare ireal șirul evenimentelor este cât se poate de veridic.

Dispută mare între doi vecini din Pădureni. Un bărbat a fost prins după ce a furat 14 rațe de la vecinul său. Păgubitul a amenințat că va merge la Poliție și va depune plângere penală, așa că făptașul a căutat o cale de împăcare. Cum se pregătea să taie porcul, acesta i-a promis vecinului său o bucată generoasă de carne, în schimbul rațelor, și au căzut la pace. Zis și făcut, numai că lucrurile s-au complicat. Păgubitul și-a trimis soția la vecin să ia carnea, dar în loc de asta femeia a fost supusă unor chinuri greu de imaginat.

Se pare că vecinul împreună cu un alt bărbat au legat-o pe aceasta, au agresat-o și au violat-o. Calvarul a durat mai bine de 4 ore. În cele din urmă, femeia a reușit să scape din mâinile agresorilor și a anunțat imediat autoritățile. Însă, oamenii legii au părut încurcați de povestea complicată și nu au luat măsuri. Acum, vecinii sunt revoltați.

„A fost o foială pe aici toată seara, ba chiar și noaptea. Vecinii spun că a fost dusă și la Medicina Legală femeia, iar cei doi agresori ar fi fost ținuți până târziu la declarații, la Poliție. Vuiește satul! Lumea însă e nemulțumită că, deși e vorba despre un viol, ea a fost bătută rău, cei doi sunt liberi, umblă pe aici.”, spun sătenii, potrivit vremeanoua.ro.

Agresorii se află în libertate

După ce au aflat povestea, oamenii din sat sunt revoltați. Autoritățile pare că nu au luat nici-o măsură și au lăsat agresorii în libertate. Potrivit oamenilor legii, femeia și-ar fi retras plângerea. Chiar și așa, oamenii din sat insistă și cer să se facă dreptate. Aceștia spun că femeia și soțul ei, cât și agresorii sunt oameni fără educație, care o duc destul de prost, așa că victima probabil a fost ușor de intimidat și convins să renunțe la acuzații.

„Cum să nu vrea să depună plângere, dacă ea cu bărbatul ei au cerut ajutor și au sunat cum au putut la 112, ca să ceară ajutorul? Dacă ei spun la toată lumea cum a fost, cât au chinuit-o ore în șir, cum au legat-o cu lanțul. Cred că Poliția ar trebui să insiste în acest caz, mai ales pentru ca acești doi oameni, agresorii, să nu aibă impresia că pot abuza de o femeie și pot scăpa foarte simplu. Ei, cu toții cei implicați, sunt oameni simpli, cam săraci cu duhul. Ea are în jur de vreo 35 de ani, cam așa, este de loc de prin Valea Grecului. Au copii împreună, dar au fost luați de stat, că nu sunt în stare să crească niște suflete. Agresorii sunt, la fel, cu băutura, persoane fără căpătâi, dar să îi lași să facă viol, să lege o femeie cu lanțul și să nu pățească nimic? Poate prind curaj să mai facă.”, mai spun oamenii.

admin