Ce spune Anda Călin despre fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Fanii au vrut să afle ce credea iubita artistului despre Carmina

Liviu Vârciu este mândrul tată a trei copii, dintre care doi sunt cu iubita lui, Anda Călin. Fanii artistului știu că acesta are și o fiică mai mare, pe nume Carmina, iar aceștia au fost curioși să afle ce relație există între iubita și fiica de 19 ani.

Frumoasa Anda Călin este urmărită de peste 94 de mii de persoane pe Instagram, ceea ce o determină să fie activă pe rețelele sociale. Recent, Anda Călin a răspuns întrebării unui fan, legată de relația pe care o are cu Carmina, fiica cea mare a iubitului ei.

Fanul a întrebat-o dacă i-a fost greu să accepte că Liviu Vârciu avea un copil dintr-o relație anterioară, iar bruneta a răspuns ferm că nici ea nici părinții ei nu au avut nimic împotriva faptului că Liviu Vârciu avea un copil:

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui”, a răspuns Anda. „Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a răspuns Anda Călin pe contul său de Instagram, potrivit unica.ro.

Carmina este o tânără superbă care a împlinit de curând 19 ani, iar tatăl său este foarte mândră de ea.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Anda Călin îi este mereu aproape artistului și îl susține în tot ceea ce își propune, dar și Liviu Vârciu își apreciază și răsfață iubita în cele mai frumoase moduri.

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc și preferă să își țină viața personală departe de micile ecrane ale telespectatorilor. În primăvara anului 2019, frumoasa brunetă a adus pe lume cel de-al treilea copil al artistului, un băiețel perfect sănătos.

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.”, a spus Anda Călin despre modul în care ea și iubitul său s-au cunoscut, conform Libertatea.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

„Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu s-a apucat de actorie.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”.