CEA MAI BIZARĂ TEORIE CONSPIRATIVĂ: „REGINA ELISABETA A II-A A FOST UCISĂ, DE FAPT, ÎN URMĂ CU CÂTEVA LUNI ȘI ÎNLOCUITĂ CU O HOLOGRAMĂ”

Cei care cred în teoria conspirației și care fac parte din mișcarea QAnon The Patriot Voice au reacționat, săptămâna trecută, la tristul eveniment, respectiv moartea reginei Elisabeta a II-a, venind cu o supoziție șocantă. Aceștia susțin că moartea fostei suverane britanice nu s-a petrecut pe 8 septembrie 2022. Ei susțin că Regina a murit, ucisă, în urmă cu câteva luni și a fost înlocuită cu o hologramă.

Cei din mișcarea QAnon sunt convinși că Regina Elisabeta a II-a ar fi murit în urmă cu câteva luni și că a fost înlocuită cu o hologramă în ultimele sale apariții din spațiul public.

Regina Elisabeta ar fi fost ucisă

QAnon lansează multe alte teorii, lipsite de sens, cum ar fi faptul că uciderea fostei suverane britanice ar fi făcut parte dintr-un plan mai extins. Această comunitate, din mediul online, ademenește fanatici, în mare parte din SUA, pentru a-i face adepți.

Cu doar două zile înainte de a-i fi anunțată moartea, Majestatea Sa a fost fotografiată în timp ce îl întâmpina pe noul prim-ministru Liz Truss, la Castelul Balmoral din Aberdeenshire, Scoția.

Potrivit QAnon, doamna Truss a fost fotografiată în timp ce dădea mâna doar cu o hologramă a Reginei. Mai mult, ziua în care Elisabeta a II-a a murit, a fost considerată o zi „prea ciudată”, deoarece în 8 septembrie 2022 se împlineau și 1.776 de zile de la apariția QAnon.

Ce alte evenimente au mai avut loc în ziua în care a murit Elisabeta a II-a

Evident, 1776 este esențial pentru mișcarea conspirației, deoarece a fost anul în care Statele Unite și-au câștigat independența de coroana britanică.

Entuziaștii QAnon The Patriot Voice, alias John Sabal și soția sa, Amy, au sugerat că regina Elisabeta a II-a ar fi putut fi ucisă ca parte a unui plan extins, care a fost pus la punct , în secret, vreme de mai mulți ani.

The Patriot Voice le-a spus celor 64.000 de membrii de pe Telegram că moartea Reginei a avut loc la exact 1.776 de zile după prima „pictură Q” pe site-ul de mesaje 4chan de la o persoană misterioasă cunoscută sub numele de „Q”, în octombrie 2017.

The Patriot Voice a scris: „Regina a murit EXACT la 1776 de zile după prima cădere Q. Spune ce vrei… NU cred în coincidențe. Scopul acestei operațiuni este mult mai complex decât ne putem chiar imagina”

Stormy Patriot Joe, un alt membru al QAnon, a spus: „Astăzi moare regina. Sunt sigur că totul este o coincidență”.

Will Sommer de la Daily Beast susține că adepții QAnon „au urât cu adevărat Regina”, dar doar o singură dată Elisabeta a II-a a fost menționată în miile de picături Q din 2017, scrie Daily Star.

admin