Clarvăzătoarea Maria Ghieorghiu a primit un mesaj de la Iisus Hristos

Chiar dacă nu mulți oameni se încred în faptul că anumite persoane au fost înzestrate cu capacitatea de a avea viziuni legate de viitor, Maria Ghiorghiu a precizat foarte multe evenimente, iar ultima ei viziune a fost de-a dreptul specială.

De-a lungul vieții ei a prezis multe evenimente tragice, care, din păcate, au avut loc. Recent, a dezvăluit ceva care i-a lăsat pe oameni cu gura căscată. Pe blogul ei personal a postat că a avut un dialog cu Iisus Hristos.

Ce a transmis Maria Ghiorghiu pe rețelele de socializare

Clarvăzătoarea a mărturisit că Iisus Hristos i-a spus că ea este imaginea lui, omul care păstrează numai sine darul care vine de la Dumnezeu.

„Iisus Hristos mi-a grăit așa: Tu ești imaginea mea! Cel ce păstrează numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine, nu știe să Îi fie recunoscător Prea Sfântului nostru Binefăcator, adică Prea Sfântului Duh!”, se arătă în prima parte a postării de pe blog.

Toate aceste lucruri au avut loc, după ce Maria Ghiorghiu își făcuse rugăciunea. Ea se gândea la faptul nu reprezintă nimic pentru nimeni, iar în acel moment Iisus Hristos i-a transmis un mesaj.

„Abia îmi terminasem rugăciunea sufletului și m-am băgat în pat.

Nu știu cum, dar mă gândeam la o prietenă care lucrează la un ziar și-mi spuneam în gândul meu că nu am mai văzut-o de ani de zile și nici nu am mai vorbit la telefon cu ea. Apoi, tot eu în gândul meu îmi spuneam că prietena mea are serviciul ei, și-a format imaginea ei prin ceea ce face. Chiar reprezintă imaginea acelui ziar. Pe când eu nu reprezint pe nimeni.

Sunt un om obișnuit și nu reprezint nicio imagine a cuiva si e normal ca prietena mea să păstreze distanţa. Dar brusc, dragii mei, aud un glas blând și dulce, un glas de care eu m-am îndragostit de un infinit de ori și pentru care mi-aș da şi viaţa în orice clipă. Acest glas spunea aşa: ”Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!”.”, a scris clarvăzătoarea pe blogul ei.

Clarvăzătoarea Maria Ghieorghiu a primit un mesaj de la Iisus Hristos

În acel moment clarvăzătoarea a avut o viziune cu Iisus Hristos, iar mesajul pe care l-a primit a fost unul foarte important. Ea l-a văzut în camera ei pe Mântuitor răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și finisat.

„Iar în acel moment îmi aud glasul sufletului meu care spune așa: „Eu nu eram Imaginea nimănui!”. Și rămân uimită de ceea ce văd în camera mea, sub plafon. Vedeam dragilor, vedeam pe Iisus Hristos răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și nu finisat, Îi văd Chipul însângerat, Coroana de Spini Îi rănise pielea Capului Său Prea Sfânt. Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc, iar ochii Lui albaștri erau aţintiţi spre cerul albastru senin şi gura Sa prea sfântă era deschisă de parcă ar fi strigat la TATĂL Cel Ceresc. De pe pieptul Său, curgeau şiroaie de sânge prea curat și prea sfânt și nevinovat. Privind cu lacrimi la această tragedie, sufletul meu mai are puterea să spuna fără cuvinte: „Eu nu eram Imaginea nimănui lumesc! Eu nu sunt Imaginea nimănui lumesc”. Iar Scumpul nostru Mântuitor, de acolo de pe Sfânta Cruce, îmi răspunde aşa: „Tu eşti Imaginea Mea!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a izbucnit în lacrimi și le-a transmis celor care o urmăresc că trebuie să aibă grijă de sufletele lor, să fie mai buni și să meargă la Sfânta Biserică, măcar duminica.

„Lacrimile-mi curgeau pe obraji, clipă în care totul a dispărut precum dispare fulgerul de pe cer. Dragii mei, a venit timpul când trebuie să avem grijă de suflet mai întâi de toate. Este Sfântul Post al Pătimirilor Lui Iisus Hristos. Să încercăm să fim mai buni, mai milostivi, să mergem la Sfânta Biserică măcar duminica, să postim mai ales de la vorbe grele, de la vorbe jignitoare faţă de Aproapele nostru. Să ne spovedim la Părintele Duhovnic, pentru a ne învrednici a primi Sfânta şi Dumnezeiască Împărtăşanie. Să avem grijă de străin și de sărac, și de cei bolnavi, de cei singuri și necăjiți. Să facem milostenie cu cei care sunt mai necăjiţi decât noi”, a continuat clarvăzătoarea pe blog.

admin