Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut noi dezvăluiri! Ce se va întâmpla în următoarele luni

Un copil din India a prezis pandemia de coronavirus. Iată ce a spus că se va întâmpla în toată lumea în următoarele luni!

Copilul care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, a făcut noi mărturisiri despre viitorul omenirii. Abhigya Anand, în vârstă de 14 ani, susține că vorbește cu planetele și că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat.

Tânărul din India este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet.

Ne așteaptă o nouă tragedie 

Abhigya Anand a spus că la sfârșitul anului ne așteaptă încă o tragedie de proporții și trebuie să fim pregătiți.Cu toate acestea, tânărul susține că de această dată vom scăpa mult mai repede, însă depinde doar de noi să limităm proporțiile dezastrului, potrivit Fanatik.

“Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre.Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri“, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Cine este Abhigya Anand  

Abhigya Anand este din India, unde a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie.

La început, oamenii credeau că nu este destul de matur încât sa aimileze astfel de cunoștinte, însă nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de elev model al clasei sale.

Astfel, Ananda a devenit cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra.

Conform Fanatik, în 2019, Anand a prezis pandemia de coronavirus, în momentul în care a spus că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi țara cea mai afectată.