Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

Veștile groaznice referitoare la criminalul de la Oneşti, județul Bacău, par să nu se mai oprească. Gheorghe Moroșan a băgat spaima şi în cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Bărbatul ar fi ameninţat o asistentă cu moartea după ce femeia i-ar fi adus o cană cu apă, deşi el ceruse ceai.

Surse judiciare au relatat pentru cancan.ro, că, la un moment dat, Gheorghe Moroșan i-ar fi cerut cadrul medical o cană cu ceai. În schimb, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat peste măsură, ucigașul a amenințat-o pe femeie cu moartea.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Înfricoșată, femeia le-a menționat anchetorilor incidentul îngrijorător, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat prin fapte că trebuie luat în serios.

Gheorghe Moroșan a mărturisit faptul că nu regretă nimic

Gheorghe Moroșan i-ar fi spus unei asistente, căreia i-ar fi confesat faptul că nu regretă absolut niciun gest de-al său. Crimninalul nu regretă omorurile, fiindcă muncitorii cărora le-a curmat viața „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” pe apartamentul pe care l-a pierdut în urma executării silite.

Procurorii din Bacău ar fi trebuit să îl audieze pe criminalul de la Onești prin videoconferință, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei indică în mod clar premeditarea: în ziua evenimentului tragic, Gheorghe Moroșan s-a deplasat de la adresa în care locuia cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în locuință.

De asemenea, avea asupra sa două spray-uri cu piper, iar în drum spre apartamentul groazei s-a oprit să cumpere colierele de plastic cu care i-a imobilizat pe cei doi muncitori pe care avea să-i ucidă câteva ore mai târziu. Anchetatorii o acuză pe soția lui Moroșan de complicitate, iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv timp de 30 zile.

În momentul în care Moroșan a fost transportat la spital, medicii au scos din corpul său 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Reamintim faptul că Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.