Cum arată Anamaria Prodan după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara, vizibil afectată după scandal

Cum arată Anamaria Prodan după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Prima apariție a vedetei, după ce a ieșit din secția de poliție. Impresara, vizibil afectată după scandalul pe care l-a avut cu tatăl copilui ei, cu care se află în plin proces de divorț.

Scandal uriaș, în această seară, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au prezentat la secția de poliție după ce, în urma unei discuții, s-ar fi luat la bătaie. Anamaria Prodan, susține că a fost târâtă pe stradă de tatăl copilului ei. Mai mult, impresara spune că se teme pentru viața ei.

Cum arată Anamaria Prodan după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că a fost târâtă, pe stradă, de Laurențiu Reghecampf. Și asta nu e tot! Impresara spune că se teme pentru viața ei. După bătaia cu fostul ei partener, Anamaria Prodan a chemat ambulanța și ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

„M-a luat de păr și m-a târât.”, ar fi declarat Anamaria Prodan odată ajunsă la secția de poliție, conform surselor SpyNews.ro. Cum arată impresara după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Prima apariție a vedetei, după ce a ieșit din secția de poliție. Atunci când a oferit primele declarații după ce a ieșit de la audieri, vedeta era vizibil afectată după scandalul pe care l-a avut cu tatăl copilui ei, cu care se află în plin proces de divorț.

Anamaria Prodan părea destul de „șifonată” după altercația avută cu cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani la rând.

Anamaria Prodan, primele declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a acuzat pe tatăl copilului de gesturi de violență. Impresara spune că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și, mai mult, ar fi intrat prin efracție în casa ei, după care a început scandalul.

”S-a înâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a declarat Anamaria Prodan.

Video aici

admin