Cumpar SRL FALIMENTA

Cumpar SRL FALIMENTAR (sau nu neaparat) din orice domeniu de activitate (doar firma, fara afacerea in sine, fara active, contracte, dividende, etc.). Singura conditie obligatorie e sa aiba profit net in 2019 peste 100,000 lei si pana in 500,000 lei chiar daca in prezent nu mai are profit sau are mai putin profit ori e sau nu e falimentar.

Repet pentru ca din comentarii observ ca unii inteleg gresit: cumpar doar SRL-ul ca entitate juridica (fara activitate, active, etc). Ma intereseaza inclusiv SRL-uri care in acest moment sunt falimentare dar au avut profit in 2019. NU conteaza absolut deloc domeniul de activitate, numarul de angajati, cifra de afaceri, daca firma e platitoare sau neplatitoare de TVA, impozit pe venit / profit sau daca a fost afectata sau nu de pandemie, etc.

Cine are de vanzare un astfel de SRL va rog sa-mi trimita un email la [email protected] in care sa mentioneze CUI-ul firmei, valoarea datoriilor curente si cu cat vrea sa vanda SRL-ul.
Repet: cumpar doar firma (SRL-ul), fara afacerea in sine sau active care, daca exista, se pot trece inainte de vanzare pe un alt SRL. Mentionez ca SRL-uri cu profit sub 100,000 lei nu sunt de interes pentru mine.

Multumesc anticipat.
Pentru cine se intreaba ce vreau sa fac cu el: google OUG 130/2020

Admin