Daniela Gyorfi a trăit o adevărată dramă . Nicio femeie nu merită aşa ceva

Daniela Gyorfi a trăit o adevărată dramă despre care a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV. În cadrul show-ului prezentat de Adela Popescu și Cove, cântăreaţa şi-a adus aminte de clipele grele prin care a trecut când a adus-o pe lume pe Maria, fetița pe care o are cu George Tall.

Aceasta a spus că pieduse trei sarcini până atunci şi că era în depresie.

Clipe de coşmar pentru Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a trăit o adevărată dramă pierzând sarcinile la 3-4 luni. Cântăreaţa a spus că și-a dorit cu adevărat cun copil atunci când l-a cunoscut pe George.

”Pe la 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, m-am gândit că e timpul să fac un copil. Și mama îmi tot spunea că îmi trebuie un copil, că o să rămân singură, că ea nu o să trăiască veșnic. Mi-a mai zis că atunci când o să vreau o să fie prea târziu, că timpul trece… Și l-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată”, și-a început povestea Daniela.

Anul trecut artista a vorbit şi despre perioada în care a fost înşelată de către George Tal.

Daniela Gyorfi a povestit drama prin care a trecut când a pierdut trei sarcini

Cântăreaţa avea să treacă apoi prin drama vieții. ”Viața agitată, nopți nedormite, spectacole… Am avut unul, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică.

Eu am avut și depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă. Am zis că e cazul să fac testul papanicolau, am ajuns la spital, dar înainte mi s-a făcut o ecografie… Și aam aflat că sunt din nou însărcinată. Și am făcut consult de la o săptămână la alta. Doctorul mi-a zis să renunțaa la multe și am renunțat. La efort mare, fără diete… Și așa a apărut Maria. Nu m-am bucurat decât în ultima clipă”, a încheiat Daniela.

Daniela Gyorfi a luat legătura cu mama ei, plecată în Ceruri

Daniela Gyorfi a primit mesaje de la mama ei trecută în nefiinţă în urmă cu câţiva ani. E incredibil ce ar fi transmis această.

„Noi trăim într-un mediu fizic care nu se întâmpla în planul astral. În momentul în care noi trecem dincolo, acest blocaj dispare.

Acolo nu mai e vorba despre cine merge în căruţ sau în picioare. Draga mea, eu sunt încă între lumi, încă nu am ajuns la lumină.

Acolo nu exista boli, dispare bariera densă a materiei. Mama ta este într-o zonă aflată între zona pământului şi cea de dincolo. Sigur că merg, dar nu pot înainta. Am de plătit o karmă de acceptare. Sunt ajutată de doi ghizi ca să pot din această lume, printre lumi.

Stau aici pentru ca tu încă foloseşti lucruri ale mele care mă ţin. Lucrurile sunt impregnate cu energia celui care a plecat.

Cât timp trăim pe Pământ nu înţelegem de ce ne este data boala. Nu putem să trecem dincolo, se expandează conştiinţa. Boala este o formă de datorii faţă de alţii sau faţă de noi înşine. Acum cunosc acest lucru pentru ca cei doi ghizi mă ajuta să înţeleg. Nimeni în afară de noi nu e vinovat că am murit.

Mi-a fost scris în destin să am o asemenea viaţă. Sunt doar efectele alegerilor şi atitudinilor noastre”, ar fi spus mama Danielei Gyorfi.