De necrezut! Ce a găsit un bărbat într-un pepene pe care l-a cumpărat din supermarket. „Vai de capul meu”

Pepenele este cel mai căutat fruct în această perioadă caniculară. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă ce fel de pepene cumpărați.

Cazul unui bărbat din Piatra Neamț a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a cumpărat un pepene de la unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine. Când a ajuns acasă și l-a tăiat, a rămas fără cuvinte fiindcă ieșea spumă din el. Nervos, s-a întors cu el la supermarketul de unde l-a cumpărat, iar când i l-a arătat vânzătoarei, aceasta a rămas, la rândului ei, fără cuvinte.

Cumpărătorul a luat legătura și cu managerul supermarket-ului Kaufland, pe care l-a întrebat dacă și-ar hrăni copiii cu așa ceva. Acesta a decis să-i dea omului banii înapoi pe pepenele cu spume.

Nemulțumit că nu a primit o explicație pentru cele întâmplate, bărbatul a mers și la Protecția Consumatorului, iar cei de acolo i-au spus că vor demara o anchetă.

Motivul pentru care curge spumă din pepene

Dacă pepenii au fost înțepați înainte, în interior pătrunde un aer care face ca zahărul să fermenteze. Acesta este procesul prin care se formează spuma.

După ce au aflat informații cu privire la acest caz, reprezentanții supermarketului au comunicat faptul că produsele din magazinul lor sunt ținute în condiții de siguranță și că bărbatul ar fi fost cel care ar fi păstrat, de fapt, alimentul în condiții nepotrivite, prezentându-se la supermarket la două zile după cumpărare.

,,Pornind de la situația semnalată, am demarat verificări la raionul de pepeni din magazinul din Piatra Neamț, dar și în depozit, în urma cărora confirmăm că toate produsele sunt conforme și respectă toate standardele de calitate și siguranță.Conform procedurii în vigoare, la livrarea în magazin, pepenii au venit însoțiți de declarație de conformitate din partea furnizorului local, ce atesta că erau buni de consum. Produsele au fost păstrate în condiții optime de depozitare, cu temperaturi controlate de 10-12 grade Celsius, care asigură prospețimea, calitatea și siguranța tuturor fructelor și legume. De asemenea, de-a lungul zilei, au avut loc mai multe controale de prospețime la raft.

Menționăm că produsul a fost achiziționat de client acum două zile, drept pentru care este necesară verificarea condițiilor în care produsul a fost păstrat. Pentru că satisfacția clienților e foarte importantă pentru noi, ne angajăm să returnăm banii pe loc în cazul în care un client este nemulțumit, indiferent de motiv. Rămânem la dispoziția clienților pentru a remedia prompt orice neplăcere la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00 și sâmbătă de la 8.00 – 17.00”, au transmis cei de la Kaufland.

admin