Decizia luată de Anamaria Prodan după ce s-a bătut cu Reghecampf. Mesajul transmis pe internet

Ieri, 25 septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trec printr-un moment unic în viață: botezul copilului lor: Liam. Cu această ocazie specială, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj micuțului băiat. Iată ce a spus vedeta.

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce s-a bătut cu Reghecampf: Pentru a pune stop speculațiilor

Ieri, 25 septembrie 2022, Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, a fost botezat creștinește. Cu această ocazie specială, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj băiatului „pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă”, după ce ea și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină zi.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că își doresc faimă și bani! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a scris, duminică după-amiază, Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

La acest mesaj, vedeta a atașat o fotografie veche de familie, în care apare ea, Laurențiu Reghecampf, Sarah, Rebecca (fiicele ei din prima căsătorie), Luca (fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie) și Bebeto (fiul lor).

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf s-au bătut

Vă amintim că, sâmbătă după-amiază, Anamaria Prodan a spus adevărul despre scandalul dintre ea și Laurențiu Reghecampf de la vila lor din Snagov. Inițial, presa locală a scris că scandalul respectiv ar fi pornit de la faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi mers să îl viziteze pe Bebeto pentru a-l convinge să participe la botezul fratelui său vitreg, Liam, apoi s-a scris că antrenorul de fotbal era nervos deoarece a fost chestionat, joi după-amiază, de IPJ Ilfov (Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice), după ce a fost acuzat de Anamaria Prodan că a sustras bunurile familiei ei.

Vedeta a declarat, sâmbătă după-amiază, că cearta dintre ea și cel de-al doilea soț al ei ar fi pornit de la alt motiv, ci anume de la unele informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi invitat la botezul copilului său bărbați din trecutul Corinei Caciuc, pe care ea i-ar fi cunoscut pe vremea când era în Dubai, relatează Realitatea din Moldova. Potrivit Anamariei Prodan, informațiile respective l-ar fi înfuriat la culme pe Laurențiu Reghecampf, bănuind că ea ar fi instrumentat totul.

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului. Nu mă interesează amanta lui Reghecamf sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amantă, a considerat că este bine să ne batjocorească!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat! Ceea ce se întâmplă e strigător a cer.

E umilitor pentru mine și pentru copiii mei. Anturajele în care Reghecampf astăzi trăiește l-au educat într-un alt fel în care noi îl educasem pe Laurențiu Reghecampf și au scos din el un monstru, nu ceea ce noi am lucrat și am pus cărămidă și cărămidă să scoatem un produs minunat numit Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu acordat pentru Click!.

admin