DECLARAȚIILE MARTORILOR CARE AU VĂZUT CRIMA DIN SALA DE FITNESS BUCUREȘTEANĂ: „LUMEA MI-A SPUS CĂ NU MAI E”

Martorii crimei care s-a produs într-o sală de fitness din București povestesc că între victimă și agresor existau niște neînțelegeri mai vechi, care au degenerat.

Incidentul s-a petrecut în Sectorul 3. Un tânăr de 19 ani a murit înjunghiat pe la spate de un alt tânăr, de 20 de ani. Salvatorii care au ajuns la fața locului nu l-au mai putut salva.

„Îl știu și pe Radu, cel care a decedat, și pe Vlad, cel care a făcut fapta. Eram în sală, m-am întâlnit cu Radu și am stat vreo 20 de minute. El a zis că pleacă acasă și că ne vedem afară, moment în care și Vlad acesta a intrat în sală.

Eu m-am dus și nu am văzut că el a coborât jos și de fapt l-a urmărit. După aia mi-a spus cineva că tovarășul meu stă întins pe jos. Am întrebat dacă mai e Vlad la sală și lumea mi-a spus că nu mai e, atunci mi-am dat seama că el a fost. Am coborât repede și am văzut că nu mai avea puls”, a povestit unul dintre prietenii victimei, pentru RealitateaPlus.

Atacatorul a fost prins

Criminalul a fugit imediat de la locul faptei, însă a fost găsit și reținut de către polițiști la scurt timp. În acest moment el se află la audieri, la secţia de poliţie.

Asupra bărbatului a fost găsită și arma pe care a folosit-o, un cuțit, care potrivit martorilor avea pete de sânge pe el. Polițiștii au preluat cazul și urmează să se stabilească exact contextul în care s-a produs incidentul, iar atacatorul o să fie judecat pentru faptele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *