Denisa Martin a fost înmormântată. Tânăra ucisă de fostul iubit în Gorj a fost dusă pe ultimul drum de către sute de persoane îndoliate

Denisa Martin a fost înmormântată ieri. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum de către 500 de persoane care au iubit-o și au prețuit-o. La numai 19 ani, fata, care avea o viață înainte, a fost ucisă cu sânge rece de către fostul ei partener.

Acum câteva zile, viața Denisei Martin a fost curmată în doar câteva secunde de către Raymond Căldăraru, criminalul din județul Gorj.

Denisa Martin a fost înmormântată

Raymond Căldăraru în vârstă de 21 de ani, nu a putut accepta că tânăra a pus capăt relației, și nu de puține ori a amenințat-o pe fata de 19 ani că o va omori. Tânărul și-a dus planul îngrozitor la bun sfârșit, atunci când a văzut-o pe fosta lui iubită împreună cu noul ei prieten.

Fostul iubit i-a aplicat fetei mai multe lovituri de cuțit, care i-au fost fatale. Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, constatând decesul acesteia.

Tânăra a fost condusă ieri pe ultimul drum de către 00 de persoane care au iubit-o și au prețuit-o. Mai mulți prieteni de-ai fetei au venit îmbrăcați în costum popular și au mers cu lacrimi în ochi în urma cortegiului funerar.

Familia Denisei a depus mai multe plângeri la poliție pentru fostul iubit, însă, din nefericire, acestea nu l-au oprit pe ucigașul tinerei să își ducă planul la capăt.

Fata a fost de-a dreptul terorizată de cel care i-a fost partener și a vrut să scape de amenințările cu moartea pe care băiatul i le aducea în repetate rânduri.

Tragedie în Dâmbovița! O fetiță de 6 ani, înjunghiată mortal de unchi

Tragedie în Dâmbovița! O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchi. Aceasta a murit la scurt timp. Totul s-a petrecut în comuna Cojasca din județul Dâmbovița. Din primele informații, se pare că ar fi fost o răzbunare a unchiului, care s-ar fi certat cu fratele său. Acesta a luat-o pe fata de 6 ani, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o ca să se răzbune pe fratele său.

Cel care a sunat la poliție ca să anunțe crima ar fi fost chiar autorul oribilei fapte.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul fetiței de 6 ani. Criminalul a mărturisit tot ce a făcut și a fost imediat încătușat de polițsti.

Individul a povestit că a vrut doar să se răzbune, după conflictul cu fratele său.

Pentru că ar putea izbucni un conflict în zonă, poliția a trimis mai multe echipaje pentru a se păstra ordinea. Intre timp barbatul a fost retinut.