Detaliul surprins de camerele video, care le-a dat de gândit multora, după moartea Reginei Elisabeta a II-a: “Mi-a dat fiori. Unele spirite…”. Ce s-a putut observa VIDEO

Un eveniment extrem de straniu s-a petrecut, la doar cinci minute, după ce regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a trecut la cele sfinte. Momentul a fost surprins pe camerele de filmat și a ajuns extrem de viral pe rețelele sociale. Iată ce detaliu surprins, le-a dat de gândit internauților referitor la moarte suverane!

Detaliul surprins pe camerele de filmat care le-a dat de gândit internauților referitor la moarte Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

În mediul online, un videoclip de la Palatul Balmoral, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, a devenit viral și le-a dat fiori internauților! Pe imagini se poate vedea cum porțile de la intrarea castelului se deschid fără ca cineva să ceară acces. Totodată, cele două santinele s-au întors către poartă, chiar în momentul în care trece un convoi oficial. Preț de câteva minute, porțile s-au mișcat de mai multe ori, iar gardienii au fost extrem de receptivi.

Evenimentul care le-a dat fiori internauților s-a petrecut la doar 5 minute după ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a trecut la cele veșnice.

@martincockram

Spooky, did the Queens spirit just leave?

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Ce spun internauții despre filmarea de la Palatul Balmoral

Mulți dintre internauți consideră că spiritul suveranei nu a părăsit Palatul Balmoral, iar alții cred cu tărie că detaliul care a fost surprins pe camerele de filmat este, de fapt, semnul care le indică gardienilor moartea Reginei Elisabeta a II-a.

„Mi-a dat fiori;

Unele spirite rămân în locație, iar altele nu se tem să treacă în lumină;

Poate este un cod pentru a spune că a murit;

Acesta a fost un semn pentru gardieni, regina a murit, după cum ați văzut, când se închid la jumătate și se deschid din nou, gardianul a dat din cap către celălalt gardian;

Are nevoie un spirit să deschidă o ușă pentru a ieși? Nu cred;

Este semnul gărzilor ca să știe că regina a murit, priviți cum spre sfârșit se pun cu spatele…;

Sunt destul de sigur că acest castel va fi bântuit acum.”, au fost unele dintre comentariile de la videoclipul care a făcut înconjurul internetului, de la moartea suveranei.

admin