Dorim sa deschidem un site pe nisa fashion.

Dorim sa deschidem un site pe nisa fashion. In momentul de fata ne gandim daca ar fi mai bine sa achizitionam un site gata facut si cu istoric in spate ( indexare google , pagina de facebook care aduce vanzari , etc) sau sa luam un site de la zero , sa sa il crestem, sa investim in google ads si fb ads si sa avem rabdare pana incep sa vina comenziile.

Exemplele personale cred ca ne pot ajuta sa intelegem mai bine . De asemenea ne intereseaza sa stim ce paltforme ecommerce recomandati si ce beneficii au adus pentru afacerea dumneavoastra…luam in calcul si acesta varianta! Asadar dorim sa primim recomandari atat de la persoane care vand magazine online cat si de la firme/ freelancer care creaza magazine online. Multumim anticipat pentru implicare! Spor tuturor !

Te pot ajuta cu oferta de curierat fara km suplimentari, cat si cu pagini de facebook pe nisa fashion ( fost magazin cu incaltaminte dama&barbati, 11 si 110 mii like-uri ).
Legat de site, recomand sa o iei de la zero, sa stii ce faci si cum a fost relatia cu clientii.

On topic la intrebarea ta: cred ca e mai bine sa incepi site nou. Imprimi businessului energia ta, construiesti propria viziune, incepi de la zero cu propriul stil. Nu cred ca e ok sa cumperi un site in special pe un domeniu creativ cum e cel fashion. Bineinteles ca magazinele online pe fashion merg bine, nu lasa alte pareri sa te afecteze. Am si eu unul si e chiar ok. Succes!

Admin