E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă

Am descoperit în mine multe calități. De multe ori mă redescopăr și mă uimesc câte pot face, alteori mă sperie… Sunt una și atâtea idei… Am prezentul în palme și viitorul undeva acolo, foarte imprevizibil. Ce fac? Mă bucur și folosesc clipa, creez, scriu, cânt, pictez pe față și mă joc în culorile mâncării.

Singură în noapte, singură în pat, Singură pe trotuarele din parc, Privesc la cerul supărat, Te caut doar pe tine… Iubirea care nu mai vine, Ce condamnată m-a lăsat La suferinți, La tulburări de minți Și patimi.Singur ești în noapte, singur ești în pat, Aștepți și tu iubirea-ngândurat, Te-a părăsit și luna, e cerul vinovat,.

Căci anotimpul ăsta l-a pudrat Și cauți răspunsuri la-ntrebări, De ce azi nu mai vrei ca ieri Să fim în doi și să ne botezăm în ploi Așa cum desenai pe ale tale foi… Dar timpul trece, e tot mai rece Și dragostea cu ura se întrece, Nu mai găsim un loc pentru popas, Să ne oprim acolo unde am rămas, Să discutăm ca doi maturi.

Să nu mai plâng, să nu înduri Iubire la distanță, așteptări, Că eu voi fi cea care-am fost ieri. Dar timpul trece, noi ne distanțăm Și drumul nostru cu regrete presurăm, Un drum pe care l-am visat, dar nu am mers De mână niciodată, căci tu te temi de șters Trecutul, te temi de viitor, De amintirile ce dor, Te temi de mine în ochi să îmi privești Și tot ce ai sperat în tihnă risipești. Singură în noapte, singur în tablou, Te rușinezi că toți te cred erou.

Atât de ideal și priceput, Dar tu te simți un nimeni, tu te simți pierdut, Căci n-ai curaj să îmi vorbești, Nici n-ai curaj cu mine să te întâlnești, Idee n-am ce aștepți, sau poate acum regreți Că ai întârziat, nimic nu mai salvezi? Rămâne să vorbim prin foi, Rămâne să ne salutăm cu versuri noi, Rămâne să ne-alimentăm Cu noutăți ce ambii le-așteptăm. Eu sunt aici, acolo tu. Sunt câteodată tristă, tu nu știu cum, Din litere faci teoreme, Eu din cuvinte multe scheme Să le unim când ne vedem Și poate, poate problema noastră cu timpul noi o rezolvăm.

Admin