Elena Băsescu are trei copii și nu se uită la bani când vine vorba de educația lor! Drama prin care a trecut mezina lui Traian Băsescu

Elena Băsescu are trei copii minunați. Aceasta a avut două relații serioase, însă din păcate nici una nu a fost de durată. Fiica lui Traian Băsescu se ocupă singură de micuții săi și pune mare preț pe educația lor.

Frumoasa șatenă a trecut prin clipe de coșmar când a venit pe lume prima sa fiică. Aceasta a născut prematur din cauza unei hemoragii abundente.

Elena Băsescu nu se uită la bani când vine vorba de educația celor trei copii

Elena Băsescu nu ține cont de sumele pe care le investește în educația copiilor săi. Aceasta își dorește tot ce este mai bun pentru ei, fapt pentru care cheltuie sume extrem de mari când vine vorba de confortul celor mici. Mai mult de atât, fiica fostului președinte al României își crește singură cele două fiice și băiatul. Vedeta a avut două relații serioase, una cu Bogdan Ionescu și alta cu Cătălin Toma. Cu primul bărbat îi are pe Sofia și Traian, iar cu al doilea pe Anastasia. Frumoasa șatenă nu a avut noroc în dragoste și a preferat să fie o mamă singură. Din declarația de avere, se pare că aceasta primește o pensie alimentară în valoare de 60.000 lei pentru cei trei micuți.

Elena Băsescu a ales ca educația lor să fie oferită de școli private, iar taxa anuală poate ajunge la circa 9420 de euro. Pe lângă cursurile pe care le au, aceștia primesc două mese și două gustări pe zi. De asemenea, mai beneficiază și de multe activități extracurriculare. Cu primul partener se pare că vedeta a rămas în relații foarte bune. Bogdan Ionescu a precizat că prioritatea lor sunt copii și că stabilesc de comun acord vacanțele.

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a declarat Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu a trecut prin clipe teribile când a adus pe lume primul copil

Nu multe persoane știu, dar mezina lui Traian Băsescu a trecut prin clipe de coșmar când a adus-o pe lume pe micuța Sofia. Frumoasa șatenă a născut prematur și a avut probleme în timpul sarcinii. Aceasta a urmat cu mare strictețe indicațiile medicilor, însă cu trei săptămâni înainte de data la care ar fi trebuit să nască a avut o hemoragie abundentă. De aceea a trebuit să fie operată de urgență. Din fericire fiica sa nu a trebuit să stea în incubator.

„Sofia s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia.”, a precizat fiica lui Traian Băsescu.

La momentul actual, Elena Băsescu are trei copii sănătoși și are foarte multă grijă în ceea ce privește educația lor. Aceasta pune mare preț pe școala la care micuții învață și nu se uită la suma pe care o investește. Frumoasa șatenă pune preț și pe aspectul fizic, vedeta fiind de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

admin