Exclusiv! Simina Stanciu, dezvăluiri despre relația tumultoasă a lui Armin Nicoară cu Claudia Puican. Cei doi artiști s-au căsătorit civil și religios

Se pare că atât Armin Nicoară cât și Claudia Puican și-au dorit o nunta cât mai discreta cu maxim 100 de persoane, fiind vorba atat de cununia civila și religioasa.

Mai mult decât atât, o parte din invitați nici nu au știut de eveniment propriu-zis, așa cum a fost și cazul Siminei care a aflat doar cu câteva zile înainte reușind să își facă cât de cât un plan de abordare a ținutei.

Detalii despre relatia dintre Armin Nicoara si Claudia Puican

Simina a vorbit în exclusivitate pentru Online Story despre relația celor doi care în sfârșit și-au unit destinele, spunând că prietena ei, Claudia este o fire extrem de buna, iertătoare și împăciuitoare în ce-l privește pe Armin: „Eu i-am spus Claudiei că mare răbdare ai cu el. Și el este un băiat cuminte desi pare că nu ar fi.

Este foarte sufletist și o iubește foarte tare pe Claudia.

Cei doi au mai avut parte de o petrecere fastuoasa în Antalya, acolo unde s-au căsătorit civil într-un resort de lux și unde au dat o petrecere de pomina.

Armin Nicoara si Claudia Puican s-au casatorit civil si in Antalya

„Tatăl lui Armin, Petrică Nicoară și-a dorit foarte mult că noi să ne ținem petrecerea de cununie în Antalya, asta a fost visul lui! Eu am fost foarte fericită pentru că și soacră mea, Armina Nicoară s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă aranjamente, muzică, formație turcească! Eu nu mi-au spus mie toate detaliile ce vor fi acolo, mi-au zis că o să fie un chef acolo la hotel, nu o să fie mare lucru și când am ajuns acolo, și am văzut ce pregătire și ce aranjamente florale și muzică turcească și toată lumea era îmbrăcată în alb!”, a spus Claudia Puican, intr-un interviu in urma cu cateva luni.

admin