Fac de foarte multi ani fotografie, iar de cativa ani buni m-am specializat pe fotografia de produs

Salut, fac de foarte multi ani fotografie, iar de cativa ani buni m-am specializat pe fotografia de produs, care pentru mine este de departe bucatica cea mai frumoasa si cea mai challenging din acest domeniu.

Am avut norocul sa lucrez de-a lungul timpului cu tot felul de clienti, lucru care m-a ajutat sa inteleg mult mai bine nevoile business-urilor. Mai exact – ce se asteapta de la produs, cum poate acesta sa fie pozitionat corect in piata si ce inseamna construirea unei imagini care sa sustina brand-ul respectiv.

Am ales sa vad perioada aceasta dificila ca pe o oportunitate de a pune cap la cap o parte din proiectele la care am muncit cu mare drag. Asadar, te invit cu mare drag sa-mi ‘rasfoiesti’ prin portofoliul si daca produsul tau are nevoie de o noua imagine, da-mi un semn si sunt gata sa-ti impartasesc din viziunea mea.

Trebuie inteles ca toate afacerile sunt conectate intre ele prin faptul ca banii castigati intr-o afacere atat de actionari cat si de catre angajati sunt cheltuiti la celelalte afaceri (din Romania sau din alta tara).

Cat timp unele merg tot mai pe minus, chiar si cele pe plus vor ajunge pe minus, mai devreme sau mai tarziu. Cei care au trecut prin criza anterioara inteleg cel mai bine ce spun.
Iar legat de statisticile bazate pe baza de date Smartbill, cu tot respectul pentru aplicatie, pe care am folosit-o cu succes 7 ani, este irelevanta din motive lesne de inteles: esantionul de 20k de afaceri sunt nimic in comparatie cu 1.2 mil afaceri deschise in Romania.

Admin