Femeia… Puternică, la suprafață slabă, Naivă, cu demnitatea albă,

Ascunde cetățile ei ruinate Și luptă ca să nu mai fie sclavă Femeia… În suflet miel, la suprafață crustacee, Sălbatică de multe ori, Capricioasă ca o orhidee.

Tu te descoperi zi de zi… Absorbi din fiecare clipă… Femeia dacă-ar ști Deodată omul fals să-l simtă N-ar duce azi războaie, Cu lacrimi lungi, șiroaie Pe care le ascunde… Nu are dreptul, nu! Să înțeleagă toți anume unde Este cea mai slabă! C-anume acolo sabia O poate sfâșia Și la pământ lăsa! Primește palme zilnic, Picioare de la soartă! Ea nu arată, dar sufletul își dă Și nu cu fruntea-n jos lăsată Căci nu regretă! E demnă, primește lovitura De parcă a-i fi totuna, Se-ascunde-n cochilie Și meditează despre insomnie… Femeia… cu sufletul scânteie… Se reaprinde imediat.

În lupta cu un alt bărbat, Căci dragostea, defapt, e-o luptă Pentru fericire, Pentru teritoriul iubirii… Un loc unde ar vrea Să fie liberă, cu gândul relaxat, Fără de haine grele, Chip fardat Și părul dureros fixat! Ea vrea să se topească Ca mierea la călduț Ca fulgul în pălmuță, Ca dorul când deschide ușa, Să se prelingă-n el, Fără obstacole și foarte ușurel, Ca mai apoi să se-ntărească Și iar la luptă să pornească! Cu cine luptă? Cu tot ce mișcă! Cu tot ce-ar încerca Să îi distrugă fericirea!

Chiar și cu sine! Și cu trădarea care vine… Femeia… regină-ntre bărbați! Copilă între frați! Între femei rivală! Între părinți mioară! Între străini nălucă! La muncă știucă! Cu-ai săi acasă paradigmă! În suflet divă! Și pentru toți enigmă!

Dragii mei, această postare este una de mulțumire și recunoștință pentru toți voi care îmi scrieți atâtea comentarii frumoase, atâtea aprecieri și laude, atâta susținere frumoasă! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot!
Este foarte plăcut din partea voastră să îmi oferiți atâta suport motivațional de care mai rar întâlnești. Cu această ocazie, eu vreau să îmi cer scuze, căci nu pot răspunde la fiecare în parte, dar eu tot citesc și primesc în suflet fiecare cuvințel al vostru.

Activitatea cu surprizele îmi ia foarte mult timp pentru organizare și comunicare cu persoanele care mă solicită. Eu vă rog mult să mă înțelegeți și să nu credeți cumva că nu vreau intenționat să vă răspund la toate comentariile sau mesajele.
Încă ceva vreau să vă mai spun aici. Primesc foarte multe solicitări din România cu surprizele.

Dragilor, vă rog mult să mă înțelegeți, până când nu pot veni și acolo, dar aș veni cu mare drag. Viitorul e deschis pentru mine, pentru voi și totul e posibil. Dar nu acum. Vă mulțumesc mult că doriți să mă vedeți și pe meleagurile voastre! Foarte plăcut și la fel foarte motivațional!
Vă îmbrățișez pe fiecare care îmi doriți binele, mă susțineți și mă acceptați așa cum sunt!

Admin