Gabriela Cristea s-a apucat de dietă. Ce alternative sănătoase a ales vedeta Antena Stars / FOTO

Gabriela Cristea a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului, în special după ce și-a adus pe lume cele două fetițe, Victoria și Iris. Vedeta Antena Stars a dat dovadă de ambiție și a reușit să slăbească vizibil.

Totuși, prezentatoarea tv nu se oprește aici și pare mai hotărâtă ca niciodată să revină la forma fizică pe care o avea la începutul relației cu Tavi Clonda. Iată ce alimente sunt în dieta vedetei!

În urmă cu mulți ani, după divorțul de răposatul Marcel Toader, Gabriela Cristea a trecut printr-o transformare radicală, mai ales din punct de vedere fizic. Atunci, vedeta a slăbit considerabil și a reușit să aibă un trup de model. De asemenea, după ambele sarcini, aceasta a reușit să dea jos multe kilograme. Astfel, fiind evident că nu duce lipsă de ambiție, prezentatoarea Antena Stars a început o nouă dietă care constă în alternative sănătoase ale plăcerilor vinovate pe care le avem cu toții.

Gabriela Cristea a început dieta

Vedeta le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cu ce a înlocuit clasicii cartofi prăjiți. Gabriela merge pe varianta mai sănătoasă, dar fără să renunțe la ingrediantul principal. O tavă de cartofi bine condimentați la cuptor este alegerea brunetei.

„Sunt cartofi prăjiți de dietă, pe care am să-i prăjesc la cuptor. Îi băgăm la cuptor și nu sunt cartofi prăjiți sunt doar cartofi de dietă”, le-a explicat Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram în timp ce pregătea varianta mai sănătoasă de cartofi prăjiți.

Soțul prezentatoarei, Tavi Clonda, pare a fi foarte încântat de noile alegeri în materie de alimente ale acesteia. După ce și-a comandat o cutie plănă de produse fără gluten și fără zahăr, artistul a ajutat-o să le-a arate internauților ce fel de cereale și biscuiți se consumă acum în familia lor.

„Cereale fără zahăr, ceea ce este foarte ok. Biscuiți fără gluten, foarte buni. Și biscuiți fără zahăr”, a explicat vedeta Antena Stars, în timp ce le arăta internauților întreaga cutie cu produse de dietă.