George Simion a uimit pe toată lumea! Cu cine s-a pozat liderul AUR la o săptămână după nuntă (FOTO)

George Simion surprinde! La o săptămână după nuntă, șeful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a publicat o serie de fotografii, dintre care una este cea în care apare alături de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Cu cine s-a pozat George Simion la o săptămâna după nuntă? Șeful AUR surprinde (FOTO)

Așadar, liderul AUR s-a pozat alături de ÎPS Teodosie. Amintim că Arhiepiscopul Tomisului a participat la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Totuși, prezența lui în cadrul evenimentului a atras și reacții dure.

De exemplu, cunoscutul jurnalist Mirel Curea este de părere că ÎPS Teodosie nu ar trebuit să participe la un eveniment politic atât de mediatizat, deoarece „politicul nu ar trebui să se amestece cu Biserica niciodată”.

„ÎPS Teodosie a fost la nuntă la Simion și nu avea ce căuta acolo, la un asemenea eveniment monden, nu este un rockstar ca alți invitați prezenți sâmbătă la Măciuca. Politicul nu ar trebui să se amestece cu Biserica niciodată”, a spus Mirel Curea în cadrul podcastului EVZ Play de pe canalul de YouTube EVZ Capital.

În schimb, Mirel Palada susține ferm că ÎPS Teodosie avea tot dreptul de a merge la nunta respectivă.

„Sunt niște momente fundamentale în viață: naștere, căsătorie, moarte. Acestea nu au cum să nu reverbereze în spațiul public, iar astfel, toate lucrurile care țin de ciclul vieții, în special în cazul vedetelor, atrage fenomenal de mult.

Nu ar trebui să ne supărăm pe natura umană că dorește un narativ mare în jurul vieții lor mici. În cazul unei nunți, nu trăiesc eu fericirea, dar o simt în proximitate. ÎPS Teodosie a fost prezent la nunta lui Simion pentru că a fost pur și simplu un eveniment religios, o nuntă. Nu înțeleg acest val care se îndreaptă împotriva lui la momentul de față, avea tot dreptul să fie prezent acolo”, a explicat Mirel Palada.

Liderul AUR și-a ținut promisiunile după eveniment

Anterior, liderul AUR și-a ținut promisiunile după eveniment. Mai exact, după nunta anului, George Simion a promis că toate alimentele și băuturile rămase la nuntă vor fi donate oamenilor care au mare nevoie de ele. George Simion o postat un video pe pagina sa de Facebook în care arată modul în care au fost distribuite produsele alimentare.

„Dar din dar se face Rai. Așa cum am promis, alimentele rămase la nuntă au ajuns la românii care au mare nevoie.”, a fost mesajul lui George Simion, transmis pe pagina sa de Facebook, alături de un video în care arată cum s-au distribuit alimentele.

admin