Horoscop 4 – 10 octombrie 2021. Mihai Voropchievici: Urmează o săptămână grea!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Chiar dacă emisiunea “Adevăruri ascunse” nu a mai intrat pe post sâmbăta aceasta, numerologul Mihai Voropchievici a oferit previziunile runelor prin intermediul site-ului Antena 3.

Horoscop 4-10 octombrie Berbec

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Pentru că Berbecii vor face o călătorie – mai scurtă sau mai lungă… indiferent, dar veți călători!

Horoscop 4-10 octombrie Taur

Taurii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop 4-10 octombrie Gemeni

Gemenii beneficiază de o rună foarte benefică, ce semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini.

Horoscop 4-10 octombrie Rac

Racul are o săptămână nu ideală, ci super! Veți câștiga pe toate planurile, să fiți siguri!

Horoscop 4-10 octombrie Leu

Leul este într-o săptămână de așteptare. Veți primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiți pregătiți să le recepționați!

Horoscop 4-10 octombrie Fecioară

Fecioara nu are o săptămână extraordinară pentru că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătită să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar sfatul runei este – rămâneți calmi, totul se aranjează!

Horoscop 4-10 octombrie Balanță

Balanțele au un mesaj dublu – sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți face o alegere foarte bună sau veți acționa într-o problemă care vă preocupă.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, Scorpion

Scorpionii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Lucruri bune și gânduri bune. Succes.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, Săgetător

Săgetătorul are o săptămână de protecție divină, așa că vă veți simți în siguranță în fața tuturor atacurilor sau a forțelor malefice care vă înconjoară zi de zi sau în fața acelor „prieteni” care vă vor „binele”.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, Capricorn

Capricornul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți! 

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Vărsător

Vărsătorul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți. Indiferent ce ați făcut în săptămâna anterioară, veți primi feed-back-ul acțiunilor voastre. Dacă ați făcut lucruri bune, veți trece mai ușor, dacă nu –  atenție la netenție! 

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, Peşti

Peștișorii se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru că le place de foarte multe ori să se retragă în sufletul lor, să mediteze și să-și găsească toate rezolvările numai apelând la pronia divină.