Horoscop Rune Pentru Saptamana 24 Iulie – 30 Iulie 2023. Mari Oportunitati Pentru Tauri, Belsug Pentru Lei, Succes Uluitor Pentru Raci

Horoscop rune pentru saptamana 24 iulie – 30 iulie 2023. Potrivit numerologului Igor Vecherski, saptamana va aduce multe momente bune care nu vor fi uitate multa vreme.

Totusi, nu te relaxa, continua sa actionezi si sa lupti pentru ceea ce-ti doresti. In caz contrar, norocul in sine nu va veni in mainile tale. Iata o prognoza mai detaliata a expertului.

Berbec – Keno inversat, Evaz si Teivaz

Este mai bine ca Berbecul sa nu fie activ si sa nu ia initiative in urmatoarele zile. De asemenea, reprogramati pentru o perioada mai favorabila orice calatorie. Fii atent in sfera relatiilor personale si in afaceri. Vei obtine rezultate, dar numai daca esti retinut si atent. Nu va grabiti si nu grabiti lucrurile.

Taur – Hagalaz, Eivaz si Uruz

Pentru Taur, aceasta va fi o saptamana de mari oportunitati. Vei avea puterea si intelepciunea de a schimba ordinea stabilita a lucrurilor si de a obtine succes in diverse domenii ale vietii. Nici sanatatea nu te va dezamagi. Cu toate acestea, retineti ca unele planuri se pot schimba. Fii flexibil si dispus sa lucrezi in medii noi.

Gemeni – Turisaz inversat, Otal si Hagalaz

Gemenii vor avea sansa de a-si corecta propriile greseli si de a-si directiona fortele in directia corecta. In acelasi timp, fiti pregatiti pentru o adevarata furtuna de evenimente si dificultati. Va trebui sa muncesti foarte mult pentru a mentine avantajul dobandit. Nu te relaxa si lucreaza la fiecare domeniu al vietii tale.

Rac – Mannaz inversat si Otal, Vunyo

Racii nu au parteneri si vor trebui sa lucreze singuri in aceasta saptamana. Dar vei reusi si vei obtine un succes uimitor. Foloseste situatiile actuale in avantajul tau si nu rata sansele in urmatoarele sapte zile. Nu va fie teama sa luati decizii responsabile.

Leu – Soulo, Fehu si Dagaz

Leii vor avea toate sansele sa obtina bogatie materiala. Acordati atentie problemelor financiare – acestea necesita interventia dumneavoastra imediata. Stabilizati-va pozitia luand decizii in mod responsabil si curajos. O perioada buna pentru inceperea de noi afaceri si proiecte, precum si pentru planificare.

Fecioara – Laguz, Algiz si Otal inversat

Runele recomanda Fecioarelor sa acorde atentie sferei relatiilor de familie. Petreceti suficient timp si aveti grija de familie si prieteni. Ei pot avea nevoie de ajutor pentru probleme de zi cu zi, dar si probleme cde sanatate. Nu fi indiferent. In plus, este important sa fii optimist si sa comunici mai deschis si mai cald cu ceilalti. Evita disputele si conflictele.

Balanta – Eyvaz, Nautiz si Turisaz inversat

Balanta va putea face fata unui numar mare de probleme si sarcini dificile. Unele dintre ele vor veni din trecut. Esecurile pot aparea din cauza lipsei de resurse, dar nu va opriti aici. Muta-ti atentia catre sarcini mai realiste, actioneaza, astfel incat mai tarziu sa nu regreti sansa ratata din cauza pasivitatii tale.

Scorpion – Otal, Perto si Inguz

Saptamana productiva pentru Scorpioni. Veti avea idei, planuri si proiecte unice in domeniul profesional. In plus, aceasta este o perioada fericita pentru dezvoltarea armonioasa a relatiilor personale. Nu va fie teama sa luati masuri, sa incepeti noi afaceri si proiecte si, de asemenea, sa continuati ceea ce ati inceput. Veti reusi. Iti intelegi clar sarcinile si obiectivele si stii cum sa le atingi.

Sagetator – Ansuz, Eyvaz si Berkana inversata
Cuvintele Sagetatorului se pot intoarce impotriva lui. Asa ca gandeste-te bine inainte de a spune ceva. In caz contrar, certurile si conflictele nu pot fi evitate. Merita mai ales sa va faceti griji daca apar probleme la locul de munca, deoarece aceasta va fi o perioada dificila destul de prelungita. Cand iei decizii, fii atent la consecinte.

Capricorn – Raido inversat, Keno si Gebo

Capricornii nu ar trebui sa fie lenesi si sa manifeste incertitudine. Daca nu incepi ceva la timp sau nu incepi deloc, vei regreta mult mai tarziu. Confuzia ta nu va avea cel mai bun efect asupra carierei si relatiilor tale personale, asa ca fii mai perseverent. Mai mult, aveti un sprijin excelent in fata rudelor si prietenilor.

Varsator – Fehu, Ansuz si Perto inversat

Pentru Varsator incepe o perioada ideala pentru a castiga bani si a-si stabiliza bunastarea materiala. Reduceti toate ambitiile personale si lucrati neobosit. Poate ca unele planuri te vor dezamagi si va trebui sa actionezi spontan si intr-un mod nou, dar vei reusi. In cele din urma, acesta este un moment minunat pentru cunostinte utile si pentru stabilirea de contacte si acorduri.

Pesti – Soulo, Isa si Fehu inversat

Pestii nu pot forta procese si afaceri importante. Este mai bine sa mergeti cu valul si sa nu incercati sa schimbati radical ceva. Obiectivele tale vor necesita cheltuieli suplimentare si neplanificate din partea ta. Dar merita. Rezultatele te vor vor multumi. Este foarte important sa analizezi cu atentie fiecare dintre actiunile tale si sa te gandesti la consecinte.

admin