Horoscop zilnic, Joi 4 februarie 2021. Taurii primesc o sumă importantă de bani

Horoscopul zilei, Joi 4 februarie 2021. O zi cu rezolvări. O să ne mobilizăm ca să depăşim cu bine obstacolele, să obţinem ce ne-am propus, că e de făcut un slalom uriaş ca s-ajungem la destinaţie.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de familie atunci când luăm decizii.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să puneţi în operă o idee care v-ar aduce strălucire şi recunoştinţa din partea unor oameni. Foarte posibilă provocare la serviciu şi o să alegeţi ce e cel mai bun pentru voi, să căpătaţi o funcţie, un proiect bine plătit.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

Poate să fie o perioadă cu mai dese vizite la medic, dar cu şanse mari să vă refaceţi organismul să fiţi sănătoşi. Se poate să vă amâne cineva cu o lucrare sau v-a promis că v-ajută în vreun fel, dar poate nu din vina omului nu se mai poate, aşa că e bine să fiţi înţelegători.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 BERBEC

E de lămurit un aspect care ţine de viaţa de cuplu şi o să discutaţi între patru ochi cu perechea conjugală ca să fie linişte şi pace. O să vă caute cineva din străinătate, poate vă duceţi acolo ca să lucraţi, ori în vacanţă, sunt cursuri pe care le urmaţi, cu, sau fără bursă – ceva vă cheamă.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 TAUR

Aţi putea vinde ceva care să vă aducă o sumă de bani în cont, sau pot veni pe filiera partenerului de cuplu şi să aveţi un capital. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani, poate e un credit pe care l-aţi cerut unei bănci, vreo suplimentare, poate ați închis un credit şi aţi deschis altul.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 GEMENI

E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relaţie de cuplu şi să meargă totul aşa cum v-aţi dorit. O să primiţi de la şefi ce le-aţi cerut, dar se poate să devină şi mai exigenţi cu voi, şi să faceţi mari eforturi să ţineţi pasul cu cerinţele – mai ales c-o să fie mult de lucru.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 RAC

Vă pregătiţi de un eveniment de familie şi o să scoateţi din contul de economii să fie de înaltă ţinută petrecerea. Poate daţi avansul pentru o casă, ori v-aţi propus să schimbaţi maşina şi să faceţi acele schimbări care i-ar face fericiţi pe ai voştri pentru că ştiţi că asta au visat, şi-au dorit.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 LEU

Se poate să aveţi de dat un examen ca să treceţi pe alt post ori în alt an de studiu, ori ca să plecaţi cu o bursă. Un proiect incitant la serviciu şi se poate să fie solicitant, dar o să vă placă postura în care-o să fiţi puşi, c-aveţi şi o perspectivă de şefi.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

Pentru voi o nouă dragoste la orizont şi o să trăiţi clipe minunate, o să puteţi rămâne împreună dacă o să vă armonizaţi. Poate legalizaţi nişte acte ca să deveniţi proprietari, să-ncepeti nişte lucrări de renovare, vă extindeţi, că poate se măreşte familia.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 BALANŢA

Poate-alegeti o activitate de timp liber în care să-i implicaţi şi pe ai voştri, în special pe copii, să faceţi cu toţii mişcare. Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă vă permiteţi o maşină nouă, sau o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi şi o să decideţi ce e de făcut.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 SCORPION

Se poate să comandaţi nişte lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp, nici chef să bateţi magazinele. Se-aduna bani din mai multe direcţii şi o să-i ţineţi pe loc c-o s-aveţi cheltuieli mari, plecaţi pe undeva, sau o să vă căsătoriţi, vă mutaţi în casă nouă şi-aveţi nevoie de bani.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Pare să fie tevatură mare la serviciu, dar e de profitat să mai cereţi nişte bani în plus c-aţi avea şanse, e de-ncercat. E posibil să plecaţi undeva la distracţie în week-end şi să faceţi rezervări, daţi avansul şi începeţi pregătirile, asta şi ca să lăsaţi totul în ordine acasă.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de afaceri şi să câştigaţi bani frumoşi împreună. O să vă puteţi reinventa, cerul tine cu voi mai trebuie să fiţi şi voi dispuşi, ca să fiţi la unison, să vi se împlinească dorinţele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *