I-a mărturisit că a înșelat-o cu sora ei. Reacția femeii a ajuns virală

Caz absurd în Spania! O românca are probleme cu legea după ce amanta soțului ei a dat-o în judecată. Femeia își prinsese soțul cu amanta în pat, iar aceasta din urmă a reclamat că i-a fost încălcată intimitatea.

Românca a avut șocul vieții ei când și-a văzut soțul cu amanta în pat. Iar problemele nu s-au oprit acolo! Amanta, revoltată că a fost expusă, a reclamat-o pe româncă în fața Curții Supreme pe motiv că i-a fost încălcată intimitatea.

Așa s-a ales românca cu o condamnare la închisoare și bani de dat. Femeia trebuie să scoată din buzunar 600 de euro pentru daune morale.

Bun de plată este și soțul, reclamat tot de amantă. Aceasta din urmă spune că a fost supusă unui tratament degradant și că e o victimă în toată această situație. Asta pentru că românca și soțul ei au fotografiat-o dezbrăcată.

Mai mult de atât, după ce au fotografiat-o, femeia a fost dată afară din casă fără haine și amenințată că va fi expusă pe rețelele de socializare. Culmea, amanta și bărbatul se cunoscuseră la biserică.