Iata scrisoarea de dragoste a unui sot catre sotia lui plinuta: Nu e nimic mai sexy pentru mine decat o femeie care…

Deranjat de faptul ca sotia lui are cu mult peste greutatea ideala, Robbie Tripp a decis sa ii scrie acesteia o scrisoare de dragoste pe care a postat-o pe contul lui de Instagram pentru a fi vazuta de toti cei care o criticau pe aceasta.

Iubesc aceasta femei si trupul ei cu forme. In adolescenta, prietenii mei faceau deseori misto de mine pentru ca eram atras de fete mai plinute, cele care erau scunde si cu forme, fete pe care alti baieti le numeau ”grase”.

Dupa ce am devenit barbat si am inceput sa invat ce inseamna feminismul si felul in care mass-media marginelizeaza femeile prezentand anumite standarde de frumusete (inalta, slaba, zvelta) am realizat ca multi barbati sunt pacaliti de aceasta imagine falsa.

Pentru mine nu e nimic mai sexy decat aceasta femeie de langa mine: coapse groase, posterior mare, aripioare etc. Marimea si formele ei nu o sa apara niciodata pe coperta revistelor dar sunt permanent prezente in viata si inima mea.

Nu e nimic mai sexy pentru mine decat o femeie care are forme si e sigura pe ea. Aceasta fata superba care mi-a devenit sotie e, pentru mine, ea mai frumoasa femeie.

admin