Ipoteză șocantă în cazul tinerei care și-a pus capăt zilelor în Cluj-Napoca! De ce ar fi recurs Maria la gestul necugetat? Detalii de ultim moment

Astăzi, 7 septembrie, o tânără din Cluj-Napoca, Maria pe numele ei, și-a pus capăt zilelor. Ce ar fi împins-o pe aceasta să-și ia viața?

Maria Tomoiagă, o adolescentă de 18 ani, și-a pus capăt zilelor astăzi, 7 septembrie. Tânăra s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, iar în urma sa a lăsat un bilet de adio, în care a specificat că a decis să recurgă la gestul necugetat, din cauza persoanelor din jurul său care o batjocoreau.
În realitate, însă, Maria, fiica îndrăgitului preot din Moisei, ar fi fost de fapt victima consumului de substanțe interzise.

Acum, apar și primele ipoteze privind sinuciderea tinerei. O primă teorie este aceea că, fata s-ar fi iubit cu fiul primarului, care i-a făcut niște poze deocheate, ce ulterior au ajuns publice. De asemenea, o altă ipoteze vorbește despre faptul că, un blestem ar fi asupra familiei îndoliate, ce ar fi fost lăsat chiar de fostul preot al satului.

Au apărut primele ipoteze privind sinuciderea Mariei

Deja au apărut primele teorii privind sinuciderea șocantă care s-a petrecut recent. Sătenii din Moisei sunt uimiți de tragedie care a lovit familia preotului lor. Mai multe persoane spun că Maria ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei, iar acesta i-ar fi făcut câteva fotografii deocheate, care ar fi fost publicate ulterior.

Părinții Mariei au aflat de cele întâmplate, iar preotul ar fi bătut-o pe fiica sa, din cauză că l-ar fi făcut de rușine în sat.

De asemenea, un alt zvon vorbește despre un posibil blestem lăsat chiar de fostul preot din satul Moisei, care a slujit acolo ani buni, iar după plecarea sa își dorea ca fiul lui, absolvent de Teologie, să îi ia locul. Acest lucru nu a fost, însă, posibil, dat fiind faptul că locul a fost ocupat de tatăl Mariei.

Atunci, preotul care a plecat din sat i-a spus tatălui Mariei: „Să ai aceeași soarta ca mine”, dat fiind faptul că, la rândul său, vechiul preot a avut doi fii, dintre care unul s-a sinucis în urmă cu câțiva ani, în Italia.

Mesajul de adio lăsat de Maria, înainte de a-și pune capăt zilelor

Înainte de a recurge la gestul necugetat, Maria a lăsat un mesaj de adio, acolo unde a precizat că nu depresia sau greșelile au împins-o să-și pună capăt zilelor, ci oamenii răi de care a fost înconjurată până la vârsta de 18 ani.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani.

Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu.

Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâșiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra.

admin