La ce facultate s-a înscris Eliza, fiica Adrianei Iliescu, care a devenit mamă la 67 de ani. Tânăra a obținut la Bac media de peste 9.50

Eliza Iliescu a încheiat liceul cu o medie mare de peste 9.50, iar tânăra a ieșit șefă de promoție. Examenul de Bacalaureat l-a trecut cu brio, iar fiica Adrianei Iliescu, s-a descurcat excelent și a reușit să obțină o medie de peste 9.50. Acum, fiica româncei care a devenit mamă la 67 de ani, s-a înscris la facultate și de abia așteaptă să pășească pe porți ca și studentă. Iată la ce facultate s-a înscris!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, mai are câteva luni până împlinește 18 ani, însă a trecut cu note mari peste examenul de Bacalaureat, dar și de înscrierea la facultate. În mai puțin de o lună, Eliza se va bucura de începerea facultății și tânăra vrea să profeseze în același domeniu.

La ce facultate s-a înscris Eliza Iliescu

Eliza Iliescu a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București și așteaptă cu nerăbdare să pășească pe porțile Universității în calitate de studentă. Tânăra a mărturisit că vrea să fie profesoară de limba română și engleză, și că este pasionată de învățat.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit impact. ro.

Eliza Iliescu își dorește să calce pe urmele mamei sale

Eliza Iliescu își dorea să urmeze două facultăți în paralel, însă tânăra a optat într-un final pentru Facultatea de Litere. Fiica Adrianei Iliescu își dorește să-i calce pe urme mamei sale și să fie profesoară.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, declara Eliza Iliescu în urmă cu câteva luni.

admin