Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la fericitul eveniment

Laurențiu Reghecampf și partenera lui, Corina, au organizat o petrecere de pomină în cinstea fiului lor, Liam. Antrenorul nu s-a uitat la bani și a organizat fericitul eveniment la cel mai înalt nivel.

Duminică, 25 septembrie, Laurențiu Regehcampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul. Micuțul Liam Simeon a primit taina botezului la o biserică din Capitală. Antrenorul și partenera lui, vizibil emoționați, au purtat ținute elegante și rafinate, ba chiar au făcut și o fotografie de familie.

Imagini de senzație de la botezul lui Liam Simeon Reghecampf

După slujba de botez, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, alături de invitații lor, s-au îndreptat către restaurantul din nordul Bucureștiului unde a avut loc petrecerea. Părinții, alături de organizatori, au pregătit totul în cel mai mic detaliu, totul în cinstea micuțului Liam.

Liam Simeon Reghecampf a avut la petrecerea lui de botez zeci de invitați care s-au distrat pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara, scrie cancan.ro.

Spre dimineață, invitații, în frunte cu fericitul tătic, Laurențiu Reghecampf, au dansat manele pe muzica lui Costel Biju.

Cum a arătat meniul de lux de la botezul fiului lui Reghe

Invitații s-au bucurat de bucate alese la botezul fiului lui Reghe.

Meniul a fost personalizat, astfel fiecare persoană a avut posibilitatea să aleagă meniuri a la carte, dar s-au bucurat și de un bufet suedez, dar și de un candy bar special.

Antreu

-Creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casa cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee

Pe lângă candy barul care a făcut senzație, invitații s-au bucurat de tortul delicios pregătit special pentru micuțul Liam, potrivut radiodcnews.ro.

admin