Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League! În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan face o dezvăluire bombă

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire uluitoare: Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League! Se pare că subiectele pe marginea căsniciei celor doi i-au afectat cariera antrenorului. Unde ar fi putut ajunge Reghe.

Impresara a anunțat: Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League!

Sexy impresara Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce în presă au apărut mai multe articole care au vorbit despre faptul că Laurențiu Reghecampf se pregătește să divorțeze. Zvonurile sunt de multă vreme în lumea mondenă și au fost alimentate chiar de către antrenorul celor de la Al Ahi, acesta declarând că divorțează de soția sa. Cu toate acestea, Ana a ținut să menționeze că Reghe a glumit.

Mai mult, au apărut informații potrivit cărora, după reînnoirea jurămintelor de pe 1 iunie, cei doi soți au sunat la 112. Reghecampf a fost primul care a alertat serviciul de urgență spunând că soția este foarte agitată și plănuiește să-și facă rău. La rândul ei, Anamaria a sunat la câteva minute distanță anunțând că este sechestrată de Laurențiu. După venirea poliției și a unei ambulanțe s-a constatat că impresara era foarte agitată și nu era coerentă în discuție. Spiritele s-au calmat și cei doi soți n-au depus nicio plângere, potrivit cancan.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan a fost acuzată că a plătit oameni pentru a o pedepsi fizic pe amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan amenință și încearcă să-și apere familie:

Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro

A pierdut contractul vieții lui din cauza scandalurilor. Ce echipă ar fi putut antrena Reghe

Toate subiectele care au apărut în jurul familiei Reghecampf-Prodan l-au afectat foarte mult pe antrenor. Se pare că nu doar personal, ci și profesional. Laurențiu a pierdut un contract, care ar fi putut fi mutarea vieții lui, din cauza articolelor din presă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Anamaria Prodan.

Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a completat agentul FIFA potrivit aceleiași surse.

Laurențiu Reghecampf, matrița bărbatului perfect

Anamaria Prodan a ținut să nege iar informațiile potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, lucru scos la iveală de către Gigi Becali. Mai mult, chiar ea a recunoscut că cineva a fost la a doua lor nuntă și a stricat totul. Impresara nu a ezitat însă să-și laude iar „Soarele” și să sublinieze faptul că nu o interesează ce se scrie despre ea.

Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul.

Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus Anamaria Prodan în aceeași declarație.