Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat astăzi copilul. Primele imagini de la biserică!

Bucurie uriașă astăzi pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul și partenera sa au parte de cel mai frumos eveniment, căci și-au botezat fiul, pe micuțul Liam! Vă prezentăm imagini de la biserică, acolo unde copilul de cinci luni al cuplului a fost creștinat.

La cinci luni de la venirea sa pe lume, astăzi băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a fost botezat, iar antrenorul a publicat pe pagina sa de socializare primele fotografii de la eveniment.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul

Vă prezentăm imagini de la biserică, acolo unde Liam a fost creștinat, dar și de la restaurantul unde ulterior părinții, nașii, dar și invitați vor merge să petreacă după botezul celui mic. Antrenorul a publicat o fotografie din biserică alături de partenera sa de viață, dar și de cel mic, iar Laurențiu a ținut să precizeze că azi e o zi specială în viața sa și a iubitei lui.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt foarte fericiți împreună, iar în ciuda faptului că au fost implicați în scandaluri peste scandaluri, cei doi sunt s-au lăsat afectați și au continuat povestea lor de iubire, iar astăzi asistăm la botezul micuțului Liam.

Antrenorul a fost destul de discret cu viața sa personală de după despărțirea de Anamaria Prodan, însă a mai publicat în ultima perioadă câteva imagini alături de noua sa familia, de Corina Caciuc, dar și de bebelușul lor.

Încă soțul Anamariei Prodan, căci momentan divorțul nu a fost pronunțat, susține că e un tată împlinit, are trei băieți, dar și o parteneră pe care o iubește și care îi e alături de fiecare dată.

Scandal monstru cu două zile înainte de botez

Un scandal uriaș a cutremurat lumea showbiz-ului românesc, asta deoarece vineri seară Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la poliție, acolo unde amândoi au depus o plângere penală pentru agresiune.

Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate imaginile șocante cu bătaia dintre cei doi încă soți, conflict ce a început în fața casei Anamariei Prodan, acolo unde Laurențiu Reghecampf ar fi venit să-și vadă băiatul și să-l invite la botezul fratelui său mai mic.

Cei doi și-au dat pumni, palme, s-au tras de păr și s-au zgâriat, iar Anamaria Prodan susține că antrenorul ar fi consumat alcool. Acum, cei doi nu mai au voie să se apropie unul de celălalt, fiind emis un ordin de restricție atât pentru unul, cât și pentru celălalt.

admin