Lista alimentelor pe care Regina Angliei le-a interzis în bucătărie. Ce nu suportă să vadă în farfurie

Regina Angliei are preferințe clare când vine vorba de bucătăria de la palat. Suverana în vârstă de 96 de ani a dat directive clare cu privire la ce acceptă și ce nu suportă să vadă în farfurie. Bucătarul ei știe exact ce și când să-i pregătească în așa fel încât să-i facă pe plac.

Lista alimentelor pe care Regina Angliei le-a interzis în bucătărie

Regina Angliei a ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani și este foarte atentă la alimentația sa, mai ales că în ultima perioadă a tot avut probleme de sănătate. Surse de la palat au dezvăluit ce îi place reginei să consume la mesele principale ale zilei și care sunt alimentele pe care nu suportă să le vadă în farfurie.

Fostul bucătar al Reginei Elisabeta, care a lucrat pentru aceasta timp de 15 ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru The Telegraph, care sunt gusturile culinare ale Majestății Sale.

Darren McGrady a spus că există anumite condimente pe care Regina nu se suportă, cum ar fi: boia, ceapă și usturoi și că aceasta vrea ca orice fel de mâncare gătit la palat sau în deplasările sale, să fie servit cu tacâmuri.

Suverana în vârstă de 96 de ani nu consumă amidon, ceea ce înseamnă că pastele nu se numără printre preferatele sale. În schimb, Elisabeta a II-a preferă puiul cu garnitură de legume, peștele la grătar și multe salate. În general nu consumă carne, dar când se întâmplă asta, carnea pentru Regină trebuie gătită foarte bine, nu rare sau medium.

Regina Angliei nu consumă cartofi și nici ouă cu coajă albă

Tot despre suverana de 96 de ani s-a aflat că nu îi plac cartofii și nici ouăle cu coajă albă. Le preferă pe cele cu coajă maro considerând că sunt mai gustoase. La capitolul băuturi, Elisabeta a II-a respinge orice conține zahăr, însă s-a aflat despre ea că are câteva băuturi preferate. Tot fostul ei bucătar a dezvăluit că înainte de prânz, Regina Elisabeta își bea primul cocktail al zilei, un aperitiv pe bază de gin și vin dulceag cu o felie de lămâie și multă gheață. Uneori preferă un cei, pe care îl servește cu biscuiți de casă, un fursec sau o felie de plăcintă. Seara, înainte de somn, Regina Angliei servește un pahar cu șampanie.

admin