Lovitură grea pentru George Simion, la scurt timp după nuntă! A primit interzis

George Simion a confirmat faptul că vizita sa în SUA s-a anulat „din motive de birocrație și din motive de timp scurt”. Cu toate acestea, sursele politice vin cu o altă explicație. De ce nu mai pleacă George Simion în Statele Unite?

George Simion a confirmat că nu mai pleacă în SUA, dar „din motive de birocrație și din motive de timp scurt”.

Totodată, liderul AUR îi acuză pe membrii Guvernului și pe ambasadorul român în SUA că au făcut „presiuni” ca întâlnirea cu Mike Pompeo să nu aibă loc.

De asemenea, George Simion a negat informațiile conform cărora ar fi plătit 10.000 de dolari pentru a participa la evenimentul din SUA.

George Simion nu mai pleacă în Statele Unite

„Înțeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în SUA.

Din motive de birocrație și din motive de timp scurt, nu voi ajunge la sfârșitul acestei săptămâni în Statele Unite ale Americii pentru a participa la cina cu fostul secretar de stat american Mike Pompeo.

Nu am reușit decât ieri introducerea (luni – n.red) în Biroul Permanent și realizarea formalităților pentru vizita în SUA, așa că nu pot ajunge duminică acolo. Vreau să denunț public unele chestiuni de o gravitate fără precedent.

Mermbrii ai guvernului României și Ambasada României la Washington, prin dl Muraru au făcut presiuni extraordinare ca relația noastră cu Partidul Republican, întâlnirea noastră cu Mike Pompeo și SUA, anunț important în război:

Ucraina ar trebui să stabilească singură momentul eliberării teritoriilor ocupate de Rusia sesiunile legate de ONU, la care urma să particip, să nu aibă loc”, a spus George Simion.

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat, luni, solicitarea ca liderul AUR, George Simion, să plece în Statele Unite ale Americii, în perioada 17-19 septembrie.

El a fost invitat de către Inter Parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

Organizatorii evenimentului nu au vrut ca George Simion să participe (Surse)
Potrivit unor surse politice, organizatorii evenimentului nu au vrut ca George Simion să participe. Liderul AUR trebuia să plece în SUA în perioada 17-19 septembrie.

„Doresc să vă supun atenției faptul că George Nicolae Simion, vicelider al grupului parlamentar AUR, a fost invitat de către Inter parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York, SUA, de către Israerl heritage Foundation.

Vă rugăm să dispuneți măsurile necesare pentru efectuarea deplasării, cu suportarea din bugetul Camerei Deputaților”, se arată în solicitarea semnată de Antonio Andrușceac.

Cu toate acestea, potrivit surselor citate, cei de la Israel Heritage Foundation au decis să refuze participarea lui George Simion din cauza acuzațiilor de antisemitism asupra partidului AUR.

Mai exact, Partidul AUR a fost implicat într-o anchetă penală după ce au emis un comunicat în care partidul susținea că Holocaustul este o „temă minoră”.

admin