Meghan Markle este devastată! Lovitura supremă, primită chiar după moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, sunt nemulțumiți de faptul că copiii lor, Archie Mountbatten-Windsor și Lilibet Mountbatten-Windsor, nu vor primi titlul de Alteța Sa Regală (ASR), atunci când vor fi numiți Prinț și Prințesă de către Regele Charles al III-lea.

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor primi titlul de Alteță Sa Regală

În curând, Archie Mountbatten-Windsor, în vârstă de trei ani, și Lilibet Mountbatten-Windsor, în vârstă de un an, vor fi numiți oficial Prinț și Prințesă, întrucât Regele Charles al III-lea a fost de acord să emită un document pentru a le acorda aceste titluri regale.

În ciuda acestui fapt, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor primi statutul de Alteța Sa Regală (ASR), potrivit unei surse apropiate de Familia Regală.

În urma discuțiilor tensionate cu noul rege, Ducii de Sussex sunt „furioși”, deoarece copiii lor nu vor primi titluri de Alteța Sa Regală (ASR). Aparent, Prințul Harry și Meghan Markle s-au plâns noului rege că fiicele Prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, au primit statulul de ASR, deși nu sunt membri ai familiei regale în activitate.

„Harry și Meghan au fost îngrijorați de problema securității, iar faptul că sunt prinț și prințesă le aduce dreptul de a avea anumite niveluri de securitate regală. Au existat multe discuții în ultima săptămână. Ei au insistat că Archie și Lilibet sunt prinț și prințesă. Au fost necruțători de când a murit Regina.

Dar au rămas furioși pentru că Archie și Lilibet nu pot lua titlul de ASR. Acesta este acordul, pot fi prinț și prințesă, dar nu ASR deoarece nu sunt membri ai familiei regale care lucrează”, a declarat, recent, o sursă a tabloidului britanic The Sun.

Familia Regală a anunțat noua linie de succesiune

Archie Mountbatten-Windsor și Lilibet Mountbatten-Windsor au dreptul la titluri regale, în conformitate cu regulile stabilite de Regele George al V-lea în 1917.

„Să-i lăsăm pe Archie și Lilibet să devină prinț și prințesă, dar să nu aibă titlurile HRH ar fi un compromis clasic. Același lucru s-a întâmplat cu Diana și Fergie, după ce au divorțat de Charles și Andrew. Și, bineînțeles, Sarah Ferguson este și astăzi ducesă de York. Harry și Meghan ar trebui să fie mulțumiți deoarece folosirea de prinț sau prințesă sună bine în State. Dar, chiar dacă copiii lor sunt încă sus în linia de succesiune, ei nu vor fi membri ai familiei regale care lucrează, așa că este foarte corect să nu aibă titluri.

O mulțime de oameni cred că Harry și Meghan ar trebui să-și piardă ei înșiși titlurile, așa că eu cred că ar trebui să accepte acest compromis și să fie recunoscători deoarece ar putea fi mult mai rău pentru ei și pentru copiii lor”, a explicat expertul regal Phil Dampier, în cadrul unui interviu acordat pentru MailOnline.

Vă amintim că Prințul Harry și Meghan Markle au încetat să își mai folosească titlurile de Alteța Sa Regală, după ce au renunțat la statutul de membri de rang înalt ai familiei regale și s-au mutat în America de Nord.

Vă amintim că Familia Regală a anunțat noua linie de succesiune, după ce a fost declarată domnia Regelui Charles al III-lea. În prezent, linia de succesiune arată astfel:

Prințul William de Wales
Prințul George de Wales
Prințesa Charlotte de Wales
Prințul Louis de Wales
Ducele de Sussex
Maestrul Archie Mountbatten-Windsor
Domnișoara Lilibet Mountbatten-Windsor
Ducele de York
Prințesa Beatrice
Doamna Edoardo Mapelli Mozzi
Domnișoara Sienna Mapelli Mozzi.

admin