Mesajul sfâșietor al Mariei, tânăra care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc: „Nu depresia m-a ucis, ci lumea dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc” FOTO

Maria, tânăra de doar 18 ani din județul Maramureș care s-a aruncat marţi după-amiază de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, s-a destăinuit urmăritorilor săi în ceea ce privește motivul pentru care urma să facă gestul suprem, de a-și lua viața. Fiica de preot a uimit întreg internetul cu gândurile sale tulburător de triste. Iată întreg mesajul!

Mesaj copleșitor de adio, lăsat de tânăra care s-a aruncat de la etajul 12

Maria a decis ca înainte să recurgă la tragicul eveniment, care urma să-i pună capăt zilelor, să se destăinuie în mediul online. Aceasta și-a justificat alegerea și le-a explicat tuturor internauților faptul că nu depresia și-a spus cuvântul în cazul său, ci lumea din jurul său, cei care au „râs.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

admin