Moarte suspectă în Timișoara. O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul său

O femeie de 52 de ani, din Timișoara, a fost găsită moartă în apartamentul său. Aceasta nu a mai fost văzută de câteva zile.

Polițiștii din Timiș au deschis o anchetă, după ce au găsit o femeie fără suflare în propriul apartament.

Aceasta locuia pe strada Academician Sextil Pușcariu. Autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Moarte învăluită în mister și în Mehedinți. O femeie a fost găsită fără suflare în casă

Autoritățile din Mehedinți încearcă să găsească vinovatul în cazul unei femei de 58 de ani care a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii nu au putut să stabilească ce a dus la moartea femeii de 58 de ani din Mehedinți, însă cercetările continuă.

Câțiva martori povestesc că trupul femeii era plin de lovituri în momentul în care a fost găsită fără suflare. Soțul femeii, în vârstă de 69 de ani, a fost cel care a anunțat moartea soției sale.

„A ieșit băiatul meu și a zis nea bebe, muri Neta, soția lui. Nu știu, atât a zis. Se înțelegeau, păi dacă era o familie dezbinată, toți consumau alcool”, a eclarat Frosa Marcu, vecină cu familia în care s-a întâmplat nenorocirea.

Ce spun vecinii despre această situație

„Nevasta îmi zise că plecă la serviciu de dimineața și a auzit salvarea. Au auzit salvarea și au trecut în vale cu o mașină”, a spus un alt vecin.

Vecinii spun că femeia nu a mai fost văzută de câteva zile, dar tot ei spun că certurile în familie erau la ordinea zilei.

admin