Monica Davidescu, despre divorț. Cum se înțelege, de fapt, cu Aurelian Temișan

Monica Davidescu este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Formează un cuplu solid cu celebrul cântăreț Aurelian Temișan, dar în ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre separarea lor.

După o declarație controversată făcută de Monica, au început să curgă zvonurile.

Monica Davidescu, despre divorț

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi soți sunt cu adevărat un exemplu pentru toată lumea. Sunt împreună de 26 de ani și, de 11 ani, familia lor a fost întregită de fiica lor.

În primăvară, Monica a făcut o declarație care a pus pe jar fanii și de la care au pornit o mulțime de bârfe. Soția artistului a spus că au lansat o piesă numită „Divorțul anului” de care este foarte mândră, însă fanii au tras concluzii greșite și a început să se spună că se despart.

Întrebată dacă și-a pus vreodată problema de un posibil divorț, Monica Davidescu a spus că au mai avut probleme, dar le-au rezolvat. Temișan ar fi genul de bărbat care se abține de la comentarii, care nu vrea să complice situația și așa se rezolvă lucrurile de la sine.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a declarat actrița.

Aurelian Temișan recunoaște că a râvnit la altă femeie

Aurelian și Monica se iubesc de aproape 30 de ani, timp în care nu s-au despărțit niciodată. Iubirea dintre ei este sinceră și artistul spune că nu și-a înșelat niciodată soția, dar recunoaște că a avut un moment în care s-a simțit atras de o altă femeie.

Deși a rezistat tentației și nu a picat în ispită, recunoaște că i-a fost destul de greu să se abțină.

Temișan a adăugat că femeia care l-a fermecat era de o frumusețe răpitoare și încerca mereu să fie în centrul atenției și să atragă privirile tuturor, într-un mod extrem de agresiv, așa reușind și pe el să îl cucerească.

Totuși, el a rezistat tentației și și-a dat seama că nu merită să renunțe la soția lui sau să îi greșească în vreun fel, pentru că este minunată, dar nu neagă că la fel era și cea care l-a ispitit.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o fiică
Cei doi artiști au împreună o fetiță, pe nume Dora Maria Davidescu Temișan, care s-a născut pe 7 noiembrie 2010. În urmă cu ceva timp, Monica Davidescu spunea despre fiica ei și a lui Aurelian Temișan că Dora le calcă pe urme, este atrasă de actorie și a moștenit vocea de tatăl său.

„Îşi caută drumul. Cred că este atrasă, îşi doreşte mult actorie, ea are o voce plăcută dar nu a vrut să meargă la canto. A făcut, în schimb, cursuri de pian, a făcut şi actorie cu mine, pentru că eu am cursuri pentru copii şi o luam cu mine. Deci face actorie în continuare şi îi place foarte tare, a făcut vreo 3 spectacole”, dezvăluie soția lui Aurelian Temișan, Monica Davidescu.

admin