,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Iancu Sterp a venit cu noi detalii despre actuala lui iubită, Denisa. Fratele mai mic al lui Culiță a povestit despre cum se înțelege, de fapt, partenera sa, cu mama Geta. Care este adevărul despre relația dintre cele două!

Iancu Sterp și Denisa formează un cuplu de câteva luni, iar fratele mai mic al lui Culiță este foarte fericit și îndrăgostit până peste cap. Iată cum se înțelege femeia pe care o iubește cu mama Geta!

Cum a primit-o mama Geta pe iubita lui, Denisa

Iancu Sterp a prezentat-o pe iubita sa, Denisa, întregii familii, iar relația dintre ea și mama Geta este una foarte bună, dar și cu surorile sale, cea mică urmând să se căsătorească în weekend-ul ce urmează.

Cu această ocazie, fratele lui Culiță Sterp a mărturisit că Denisa se înțelege foarte bine și cu mama lui, dar și cu sora lui, Geta, iar el nu se gândea vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege atât de bine cu mama lui.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama.

Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama”, a spus Iancu Sterp.
Iancu Sterp a mai declarat că mama Geta este mai dificilă, dar el a simțit-o pe iubita lui că este ceea ce trebuie, deoarece este o fată cuminte, frumoasă și dacă el este fericit, atunci nu are de ce să nu fie și ea.

„Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mărturisit Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

Iancu Sterp este îndrăgostit până peste cap de iubita sa

Iancu Sterp este în culmea fericirii, din momentul în care Denisa și-a făcut apariția în viața lui. Fratele lui Culiță este îndrăgostit până peste cap de blondina, care îi este alături de câteva luni.

Tânăra îl însoțește la toate evenimentele la care participă, inclusiv la gara RXF, care a avut loc recent. Cei doi îndrăgostiți le-au promis fanilor că vor face un vlog în care vor povesti cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor amoroasă.

admin